Oglasila se direktorka nakon napada na učiteljicu Osnovne škole „Sveti Sava“ sa Vračara po povratku sa rekreativne nastave

Ostavite komentar


  1. Zar ne bi trebalo da su roditelji u pritvoru 48h minimum da ne uticu na svedoke itd…

  2. A ostali su gledali? Pa naravno da je sve vece nasilje u Srbiji,imamo napadace a ne odbranu.

  3. Da postoje zakoni u ovoj zemlji i da se primenjuju za sve građane ovo se ne bi dešavalo! Tragedija

  4. Jesu uhapseni nasilnici? Ili I u njihovom slucaju predsednik cuva 2 minuta, kao i u slucaju novinara Cvijica?

  5. Država Srbija više ne postoji. Ovo je okupirana teritorija bez zakona. Srbija je vrqćena u feudalni srednji vek.

  6. Šezdesetih godina je naša nastavnica fizike,naslonom od stolice (niko se nije osećao nadležnim da ga ponovo pričvrsti!) krvnički izudarala našeg problematičnog druga,kiji joj je, bežeći iz učionice, strgao mantil sa kuke na vratima i tresnuo ga o pod uz psovku „sve po spisku,kad uzmem jedan kolac“ !!!

  7. Roditelji su produkt obrazovanja koje propada – kakvi li ce tek roditelji biti ova deca koja to gledaju

  8. U Srbiji treba da se uvede komisija koja ce da odobri ljudima da postanu roditelji!

  9. Kakva drskost i bezobrazluk.Ovako razmišlja 15-ak procenata roditelja. Ovo moramo sami.Uzeo bih za primer razrednu starešinu starije (srednjoškolka).Koleginica tako lepo, fino, učtivo drži distancu sa roditeljima a opet sve poslove OS obavlja i više iznad proseka. Sve nas ona lepo posloži, svakoga na svoje mesto.Mladje kolege da uče i upijaju od starijih jer su se ti stariji na neki drugačiji način zapošljavali,bilo je kriterijuma drugačijih, praćenja, vrednovanja…

  10. Ako su roditelji i učiteljica isto godište to je onda „Vršnjačka nasilje“ i rešiće pedagog i psiholog škole?

  11. Kakvi roditelji – takva deca i obrnuto. Kada se podvuce crta i sve to lepo sabere, rezultat ispod podvucene crte glasi – Srbija.

  12. zajedno sa nasiljem funcionera vlast. A sve protiv običnih ljudi. Sećate li se protesta u Šapcu kada su miljenici faraona napali narod čekićima , a on ih branio da su čekići gumeni???!!! Sve ovo je samo nastavak silnika iz bahate vlasti i stanja koje su stvorili u zemlji. Pravde nema za običan svet. Moraće zakon da se uzme u svoje ruke- pa oko za oko. Nadam se da nastavnica ima u familiji neku pravu mušku glavu, a i ruku.

  13. Ne volim tračeve po portalima, ali ovde ste uskratili informacije zašto su roditelji napali učiteljicu, uopšte nije priča o ocenama, već o tretmanu deteta sa kancerom.

  14. @ Milija
    15. jun 2024. u 14.51

    Roditelji su fizicki napali uciteljicu zbog deficita u vaspitanju pokupljenog u vlastitoj roditeljskoj kuci. Skola nije bolnica niti je uceteljica lekar i dete sa kancerom sigurno nece dobiti u skoli odgovarajuci tretman, niti je to zadatak skole. Imati bolesno dete od kancera jeste tragicno ali to nije blanko karta za divljanje po skoli.

  15. Naravno da smo svi protiv nasilja i da osuđujemo nasilje. Međutim, čitala sam pažljivo sve u vezi ovog slučaja. Dete roditelja koji su napali učiteljicu je teško bolesno i kao takvo je trebalo da bude posebno paženo. To dete je napadnuta učiteljica je grubo odgurnula kada su bili u diskoteci. Deca od deset godina u diskoteci! Na pitanje roditelja napadača učiteljica je grubo rekla da dete treba da se leči ako je bolesno (dete se leči pet godina i ima malignu bolest). Ne sudite suviše strogo. Obujte njihove cipele samo jedan dan.

  16. @ Coral

    Bolesno dete ide u školu i škola je bila obavezna da vodi računa o njemu na rekreativnoj nastavi. Tragična je nebriga za dete koje samo želi da bude kao i druga deca. Šta vi predlažete? Napadnuta učiteljica je rekla da ga roditelji drže u džepu. Da li vi imate neko kretivnije rešenje?

  17. Eto Vam rezultata farmi,zadruga i dnevne politike.Biće toga još to je postao obrazac ponašanja.Da li je neko zaštitio nastavnicu od okupljenih?

  18. Roditelji treba da su u zatvoru. Ako je uciteljica napravila gresku, napisu prijavu i to se resava. Da li mislite da za svaku gresku bilo gde svako od nas resava pesnicama i divljastvom. Ako je dete bolesno treba da ima pratnju roditelja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.