Oglasila se medicinska sestra iz „Narodnog fronta“ koja je uživo emitovala porođaj

Ostavite komentar


  1. Strasno!Pa da li je ona svesna gluposti koje je izgovorila??Kakvo slucajno paljenje kamere,alo!?Sramota za nase zdravstvo!I sta ce sestri u porodjajnoj sali telefon????Posle oporavak porodilja tece mesecima jer u porodilistu nakupe bakterije kojih inace nema u vaginalnoj crevnoj flori!Ako ga je tako hitro spustila znaci da je imala navucene ‘sterilne’ rukavice ,uveliko kontaminirane!Plus,narusavati neciju intimu i privatnost ,najvelicanstveniju !!Strasno,bolje da nisam ni citala ovo….ufffff!

  2. Bas je tako,ako smo mi veverice onda je to istina.Suvise raspustenosti u svemu.Demokratija je mnogo zeznuta stvar.Ja sam za rad, red i disciplinu.Kad toga ima lakse se dise.

  3. A onda je telefon slučajno emitovao snimak.
    “…instaliranjem aplikacije prihvatate da ona prostupa kontaktima, snima video i zvučne zapise, pristupa lokaciji, memoriji, briše i piše..“ A sve sitna slova, ko na ugovoru o kreitu u banci.

  4. Cista zaraza, u nisu je katastrofa, zene posle carskog su previse u sobi, pet sest zena na jednom mestu, nehigijena, nehimani uslovi, zaraza, a beba pired vas. A toj sestri ako je namerno to uradila neka sluzi na cast, stamota.

  5. Telefon je sveta krava,ne daj bože da u to visočanstvo dirnete.U sred pregleda zvoni a Srbistanci senopusteno javlh

  6. Gospodja ne govori istinu, samo pokusava da se opravda, objavljivala je na tik toku vec razne snimke sa svog radnog mesta. A ovaj prenos je vec najavila unapred. Sa takvom osobom ozbiljno nesto nije u redu kad ne moze da razluci sta se sme a sta ne.

  7. Pa sta i ako je objavila video neka se vidi kako dolazimo na ovaj svet kolika je žrtva majke i osoblja sta mi tu svi palamudite baterije trte mrte inače ste svi u vašim kućama i stanovima tako sterilni kako samo odmah svi kreću da sude i osuđuju mozda samo zbog pacijentkinje i njene porodice je glupo ako nije data saglasnost a ovako pozdrav za mamu beku i naravno medicinsko osoblje

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.