Oglasila se Poreska uprava Srbije nakon hapšenja šest poreskih inspektora

Ostavite komentar


  1. Da li će se neko setiti da pročešlja i Poresku upravu Leskovac njene inspektore i finansijske policajce? Ogrezli u korupciju

  2. Krenite redom,počevši od severa države,tu gde je najviše zloupotrebe,Subotica na primer.Pa redom prema Jugu.

  3. Znamo Vucicevu predizbornu borbu protiv korupcuje. Miskovic u Nisu izgradio Delta City posle hapsenja. Toliko o tome.

  4. Odakle direktorki poreske uprave i njenim sinovima zivot u onakvom luksuzu, raskosi i bahatosti kakvu vidimo na njihovim profilima na drustvenim mrezama?!

  5. Poreski inspektori placeni su manje od pozornika na ulici sa srednjom skolom. Hronican je nedostatak inspektora, mnogi pobegli u druge profesije a oni koji su ostali zatrpani su poslom i moraju nekako da prezive.

  6. Да ли је ово као неки предзнак да се крај приближава ?

  7. Tu rade najkorumpiraniji ljudi u drzavi inspektori plivaju baterflaj sve grabe jedu gratis po restoranima vuku pune kese iz prodavnica raja im se klanja ko japanske bube a oni zive ko bubreg loju.Nema te sile da ih hapsi.Mali inspektori zatvaraju sitne za sitnice a krupne reketiraju i njih ne diraju

  8. Они су ухапшени јер су можда нагазили неког кума АВ…..они раде искључиво по наређењу….,,Бифтек,,из Ниша ДВЕ ГОДИНЕ није плаћао социјално осигурање за 1000 раднике…..а Пореска управа СПАВАЛА……таквих има на хиљаде……власник ,,Бифтека,,,истакнути члан СНС….нема коментара…ж

  9. Zamislite stovariste u Bul. Osl 56 u Bg gde poreska nije usla 17 god…a milioni se okrecu svi po 5 stanova?

  10. Trla baba lan da joj prodje dan…Ništa od tog.Čist primer su pohapšeni po JP Resavica eno su šetkaju se još će i odštete da dobiju,a vrtelo se dva dana na vestima.Još predsednik čestita na borbi .Ko u ovoj zemlji ikad odgovarao za neku kradju.

  11. S obzirom da inspektori a koji otkrivaju drogu preti smrt da nisu i ovi poreski inspektori nagazili na nekog iz sns pa su sad oni lopovi u svim medijima već osuđeni. Tipičan sns spin.

  12. ovakvih koji pljačkaju i urušavaju držvu ih je 100 puta više i sede u institucijama u korist kriminala

  13. U prdekanu prvo najglavniji i najgalavatiji „inspektorat“. A rodonačelnik kriminala krenuo da bišti podguzne bube i muve. Upečatljiva kampanja za nepismene, mediokritete i saslužiteljstvo, sa sve puzajućim kohortama.

  14. Hahaha. Umesto da direktor PU podnese ostavku, on preuzima zasluge za hapšenje svojih zaposlenih. Pa stvarno….

  15. Hapsite Draganu Markovic, koja je “ pokrivala” SNS tajkune od neplacanja poreza
    Dir. PU je u SMATSA kao clan NO za 10 godina zgrabila preko 500000 evra, i ostetila budzet Srbije za vise miliona evra neuplacivane dobiti

  16. Pošto su SVI poreski inspektori članovi stranke, neće im biti ništa ???
    NAPREDOVAĆE, samo da se strpe da prođe frka ….

  17. Ne lupetajte,u Raski sve kafedzije unapred znaju kad ce im doci poreski inspektori.Oni koji dobro podmazu nikad ne budu ni zatvoreni,ni kaznjeni…

  18. Цела Србија од доласка комуниста на власт до данас затрована је лажима, обманом и крађом.Карактер народа је искварен То су објективне чињенице.Зато волимо стадо,мутну воду и импровизацију.Не правимо моћне темеље за нашу тврђаву јер не верујемо у своју заједницу већ је доживљавамо као нужно зло.Борба мора бити непрестана.За Србију

  19. Ta nemojte kasti!!! ,Samo osobe bez mozga bi poverovale u ovu objavu,ne samo Beograd pretresite sve poreske uprave,ko zna šta bi tu još ispalo!!!!!!

  20. Šta će vam poreska inspekcija. Dovoljna je samo poreska ustanova i ako nisi platio porez kazna 350 000 evra za fizičko i 5 miliona evra za pravno lice. 31.decembra svqke godine u deliću sekunde se vrši provera svih poreskih obveznika. Ukoliko nije plaćen porez kazna i kraj

  21. Aman, da li je moguce? Ponovo hasenja pred izbore? Opet neka zamazivanja ociju gladnome narodu? Opet rat kriminalu i mafiji maljem u glavu? Zivela Srbija!

  22. Svi inspektorčići: poreski, građevinski, sanitarni….su jedna korumpirana masa.
    Poltroni. A takvi su i Zakoni. Advokati, optike, privatne bolnice, IZVRŠITELJI !!!….sve to plaća paušalno porez. Znači „ja tebi, ti meni“. Ali zato da se oporezuju pijačni prodavci, frizerke…..
    Pravna država, u đavola.
    Sistemska korupcija Aco direktore DZ Palilule koji javno priznaje da ne zna da leči i „da je lečio“. Pa, mankey, direktor si slučajno a dr med. ono što niko ne može da ti uzme. A možda i može. Sigurno je bio i član KP ili SK. Nemam dilemu.

  23. Laž. Dragana Marković podržava korupciju, a progoni one što su joj prijavili korupciju, a korumpirane nagrađuje. Dovoljno.

  24. Koje licemerje. Korupcijom i zloupotrebom položaja mogu da se bave samo direktori i inspektori SNS i Dragane Marković. Zato Dragana Marković progoni i vrši mobing onih koji takve prijave, a štiti korumpirane kadrove SNS samo da bi ostala direktor PU i zadržala svoje privilegije i ko zna koliku i koliko plata. Ostali mogu jesti parizer, a direktor PU će opet u nekom izbornom štabu slaviti pobedu na izborima. Ne mogu korumpirani da se bore protiv korupcije, a nikom ne pada na pamet da promeni ovaj koruptivni sistem.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.