Oglasila se Tamara Skrozza povodom targetiranja: Tužba jedino ishodište

Ostavite komentar


  1. Draga Tamara, svaka podrška za vas. Sjajni ste i obavezno tužite bagru.

  2. Postovanje Tamara drzite se.Drugacije ne moze.I ja, kao nn lice, imam iste brige za svoje dete.A o Vucku nema svrhe govoriti.Iz tog kola se ne izlazi koliko god se uzelo.Ne verujem u boga ali verujen u pravedni sud,boziji ili ciji god.Matora sam videla u zivotu.

  3. Koštunica i Djindjic naj veci krivci za ovo sta nas je snašlo. Imali su naj veću mogućnost i podršku da izvrše lustraciju. Koštunica štitio udbase a Djindjic Legiju

  4. A sta je pogresno rekla. Pogrebnici i pljackasi Srbije ni za sta nisu odgovarali, i ponovo zajahali kao jahaci apokalipse.

  5. Hvala vam sto postojite draga Tamara,vi ste bili isuvise blagi za razliku sta im narod misli!

  6. Apsolutna sam saglasan sa gospođom Skrozza. Mnogo nas je očekivalo sudski epilog za uništene živote u Srbiji i njenom okruženje, ali i za uništenu deceniju svih nas. Aca kum i njegovo okruženje zaslužuju kaznu i tu kaznu mi očekujemo. Aco kume, moraš odgovarati za sve počinjene zločine! Doći ćе to vreme, veruj mi, i pre nego što misliš ti i šljam kojim si okružen. Neće više biti Koštunice da vas abolira.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.