Oglasili se iz fabrike Trajal: Kako je došlo do tragedije?

Ostavite komentar


  1. To NIJE Trayal… To je fabrika municije i eksploziva „Miloje Zakic“… Ko je PROMENIO ime i ZASTO?!?! Ova eksplozija u maloj SUPI predstavlja PARADIGMU CELE SRBIJE… UZIVO I NA MRTVO!!!

  2. Prozvodnja raketnog goriva na valjcima je bezbedna samo ako je daljinski kontrolisana a to znači da u tom procesu niko ne bi smeo da strada. Eksplozije su neminovne u okviru tog tehnološkog procesa ali se proces tako organizuje da u kritičnim fazama ljudi nisu prisutni u toj zoni. Čim je neko stradao to znači da mere zaštite nisu na savremenom nivou.

  3. Mora da bude istina da dok je neko stradao neko mora da bude i odgovoran! Sve druge izjave, posete i slična zamajavanja su besmislica. Umesto Ministra MUP tamo treba da bude upućena stručna komisija za ispitivanje nesreće!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.