Oglasilo se tužilaštvo povodom trovanja 12 maloletnika alkoholom u noćnom klubu

Ostavite komentar


  1. Ovo je samo nešto manja tragedija od onih koje su nam se desile u maju, a opet su u pitanju deca. Ozbiljno se zapitajmo u kakvom mi to društvu živimo.

  2. Sta da ispita, kada se sve zna. Neka policija poseti svaki nocni klub, splav, kafe I videce decu ispod 18 kako piju alkohol. Resenje?Na ulaz sluzbeni lice koje kontrolise LK. Ko nema 18 ne moze da, udje. Licno do ziveo u SAD. Ako imas manje od 21,I to od crnca vratara paba. Da me je pustio, a usli inspektori 50000usd kazna, zatvaranje kluba a on gubi posao. Pa ti pusti

  3. Sada svakom od roditelja maloletne dece iz tog lokala koja su zavrsila na VMA, po 5 miliona kazna. Pa neka razmisljaju.

  4. „O ishodu prikupljenih obavešenja VJT će blagovremeno obavestiti javnost“, zaključeno je u saopštenju.
    Blagovremeno će obavestiti javnost???
    Blagovremeno, da javnost ne bi zakasnila na autobus???

    Kada pročitam ovakvu glupost, a napiše je institucija koja gluposti ne bi trebala da piše, onda me stvarno uhvati težak bedak. Nije to ni tolika glupost koliko oslikava okoštalost, zatupljenost, obamrlost, “jebeimseizam“ institucije koja treba hitno da reaguje, prikupi činjenice i o tome što pre da obavesti javnost (i sudske organe).

  5. Jednostavno rešenje, mora da se ima lična karta na samom ulazu. Lična karta kada se kupuje alkohol u prodavnici/trafici. Nije to tako teško.
    A to što roditelji trebaju da vaspitaju svoju decu i vode računa gde su i sa kim su…je tek posebna stvar.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.