Oglasio se Centar za socijalni rad u Zaječaru povodom tragične smrti devojčice 1Foto: M.S. / Danas

Zaječarski Centar za socijalni rad saopštio je da su ih nadležni organi obavestili o tragičnoj smrti dvogodišnje devojčice P.V. iz Zaječara, kao i da su odmah reagovali tim povodom.

Prema navodima Centra, porodica maloletne P.V. je u njihovoj evidenciji bila po raznim osnovama još od 2016. godine, tako da su je oni kontinuirano pratili u postupcima koji su povremeno vođeni, preduzimajući sve mere iz svoje nadležnosti.

“Centar izražava duboko žaljenje zbog smrti maloletne P.V. i očekuje da nadležni organi vrlo brzo utvrde sve činjenice”, dodaje se u saopštenju.

Oni naglašavaju “da u dosadašnjem radu sa tom porodicom nije bilo prijava za zanemarivanje i zlostavljanje dece, niti je neko od roditelja bio prijavljivan za nasilje u porodici u odnosu na decu”.

Podsećamo, od posledica fizičkih povreda, u utorak u Zaječaru, preminulo je dvogodišnje dete, a MUP je jutros potvrdio pisanje zaječarskih medija o smrti dvogodišnje devojčice, za čiju se smrt sumnjiče majka preminulog deteta i njen partner.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari