Oglasio se direktor škole u koju je uneta sekira: Niko nije povređen, momentalno joj je oduzeta

Ostavite komentar


  1. Branka, da li u rijaliti programu imasekira, da li deca gkedaju uopste rijaliti or. Mozda vuse gledaju mame i tate i babe i dede. Deca gledaju razne igrice na telefonu i tik tok. Sram vas bilo, niko nekaze ukinute im telefone, ogranicite ih i proveravajte barem kad ste kuci sta citaju na telefonima. Skoke pod hitno da zabrane telefone u skolama. Uvedite cas u vezi opasnih igrica. Riditelji malo vise da lricaju sa decom.

  2. Kako smo sejali tako zanjemo ….nekoliko decenija unazad nista se ne radi po vaspitanju dece a pride na tveima se propagira nemoral i nasilje , pa sta onda da ocekujemo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.