Oglasio se i Topalko nakon izbora: „Neka nam je Bog u pomoći“

Ostavite komentar


  1. Bravo Topalko ! Nisam fan pjesama koje pjevaš,ali si me oduševio svojom odlučnošču,karakterom i hrabrošću. Lijepo si ovo rekao o rezultatu izbora sns. Izgleda da mnogima nije jasno kako vlast dobija pobjedu. Ali ima nade za nas dok je Topalka i njemu sličnih.

  2. Zaista je jadno i bedno hvaliti se brutalno pokradenim izborima. Potpuno se slažem sa Topalkom!

  3. Topalko, pošten i dostojanstven, svaka čast! Vučić i bagra oko njega su najveći kriminalci i istovremeno prostaci koje je Srbija ikad imala na vlasti.

  4. Bravo Topalko … E bas tako „Neka nam je Bog u pomoci“ a videlo se sinoc i nebo je zaplakalo nad nasom sudbinom

  5. Nisam za Vucica,ali zaista mi idu na zivce ovi komentatori.Oni bi opet Leku i Krcuna.Nadam se da su Brozovi djelati nestali iz Srbije.Opozicija ima sanse samo ako pridje narodu.Ovako,na toj komunisticko-ustaskoj politici nema sanse.

  6. Tako je.
    Ovo su bili moji poslednji izbori. Skoro 50 godina spucah u dupe, od 9. marta do prošle godine…nema protesta na koje nisam išao. Uvek sa istima i uvek protiv istih… I što…da bi 60% ljudi bojkotovalo izbore? Ovaj 12 godina ima apsolutnu vlast, sa svega 20% glasača (sad izašao zajedno sa SPS). Šta me briga, nemam i ne planiram decu…gledam svoje dupe na dalje. Što se mene tiče, neka dođe i rio tinto, koliko god krali biće nešto i za raju. Posle mene potop. Ne zaslužujemo išta dobro da nam se dešava.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.