Oglasio se MUP povodom saslušanja Zvonka Veselinovića

Ostavite komentar


  1. Kažu mi da sam totalno neobavešten, kad se pitam kako to i od kada se pod pojam biznismen podvodi to što se može pročitati u našim medijima…

  2. A poligraf je merodavan jedino ovde, u civilizovanom svetu je pomoćno sredstvo, ne uvek pouzdano, ovde je vrhovni dokaz.

  3. Ako negde ima naoružanih ljudi, to je MUP. Pored toga, poznati su po tome što jedni drugima čuvaju leđa. Dakle, šta čekaju, zašto ne pohapse ove bandite na vlasti?

  4. Jel to isti onaj poligraf koji je prošao i Radojičić? Isti onaj na koji je spreman i faraon da sedne?

  5. Poligrafista Kojićev brat krajišnik kao i on i možete misliti kako je pouzdan, a šef kabineta Ivica Kojić samo odradi to kao svojevremeno za Dinkića…ala će ovde biti padanja na veliko kada ova piramida krene da se obrušava….., a obrušava se intenzivno. Secate se kampanje 2012 i zatvorska odela za Dinkića Vlahovića Vesića….Malog…..e sada su stvatno i još gomila sada njihovih, a sve je dokumentovanu u Savetu za korupciju pored onih 24 privatizacija sada ih ima minimim 50

  6. Srbija je mala! Ovde se zna kad se neko isprdi u Vranju, a da se ne zna da se malo Senti i Mitiću sprema likvidacija. 5.miliona evra,je ogromna cifra, prštaće ponude iz celog sveta.Šta reći tim poštenim policajcima? Neka im je BOG u pomoći. U ovoj Srbiji oni su lak plen.

  7. AKO JE OVO NA FOTOGRAFIJI BIZNISMEN, JA SAM RIMSKI PAPA. KOD NAS SVAKO MOZE BITI PROGLASEN ZA „BIZNISMENA“.

  8. Baš ga briga može da poleti do nekog ostrva i da uživa do kraja života. Mi smo osuđeni na robiju i to doživotnu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.