Oglasio se MUP povodom ubistva, samoubistva i ranjavanja u Kruševcu

Ostavite komentar


  1. A onda razoružavanje legalnog oružja i besmislenih taksi koje je još Šešelj propisao za držanje oružja…, a sav kriminal iz nelegalnog oružja kaoi Dubona. Razoružavanje nacije ima veze sa strahom da gradjani u ovoj despotiji ne krenu da se brane od mafije u uniformama (vidimo da se čak i časni policajci ganjaju) i ove vlasti koja je u takvoj kradji i kriminalu da neće dobrovljno sići sa vlasti. Ovo poprima mnogo gore konotacije od 5 oktobra, a 6ti će ovoga puta morati do koske da se sprovede sa svim sudjenjima i lustracijom. Da policija radi kako treba svoj posao ne bi išla da razoružava sve odreda nego bi u evidenciji već imala nasilnike i potencijalne probleme bi rešavala preventivom. Sistem nije zakazao nego ne postoji decenijama unazad.

  2. Koliko MUP-u treba vremena da saopšti ono što su svi mediji već odavno objavili? Čime se bavi informativna služba te institucije? Brza je samo kada dostavlja politička saopštenja, kada treba zaštititi i opravdati kabadahijski ili kriminalni postupak nekog naprednjaka.

  3. Nije pitanje da li će, već kad će neki novi pomahnitali, muž, ljubavnik ili šta god da je, učiniti novi zločin. Ovo je vreme zla i Satana kao nikad, radi punom parom. Koje je ovo ubistvo i samoubistvo po redu? On se nije probudio i rekao:,,Ha, baš mi je dosadno jutro, idem ja lepo da ubijem ženu i onu drugu, pa da presudim sebi!“ Razmislite o tome.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.