Oglasio se Srbija kargo nakon iskliznuća četiri vagona sa fosfornom kiselinom

Ostavite komentar


  1. Ovo nije prvi put da cistetne sa xemikalijama slete sa sinamadali noko proverava u kakvom su stanje zeleznice.

  2. Kada su se poslednji put obnavljale pruge, koloseci i sta vec? Nije ni cudo sto se cesto desava iskliznuce a moguce je da ove pruge vise ne mogu da izdrze one tezine kao kada su bile novije pa i covek godinama popusta, a nece metal i drvo. Samo nema se sluha za to a i pitanje ima li strucnjaka i para za to. Blago nama. NAPREDNO. Ziveli

  3. Iskliznuća vagona cisterni, sa ovako ekstremno opasnim tovarom, su postala isuviše česta pojava na železnici da bi se preko toga prešlo samo pukim medijskim saopštenjem.

  4. Baš se vagonima omililo ovo iskakanje iz pruga, sva sreća što oni koji bi trebali biti odgovorni već znaju kakav izgovor prolazi a i nije da se bilo ko nervira zbog iskakanja iz šina… Ovo je već postala svakodnevnica.

  5. Шта ће вам пруга, то је за праве државе.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.