Ognjen Dopuđ potvrdio da je bio sa obezbeđenjem ispred Rektorata u Novom Sadu: Šta kaže zbog čega je bio tamo?

Ostavite komentar


  1. Okupacija Krajisnika i Bosanaca u punom jeku, ovako je u sustini od 45. ali nisu mogli od Crnogoraca, sada kada su sklonjeni od strane prekodrinaca, dobili smo ovo sto imamo danas.

  2. Našu decu nema ko da brani. Policija se pravila luda dok kapuljačari rade šta hoće. Pa zar je Rektorat jednog Univerziteta štala da je zaposedne ko hoće? Gde je bilo koja institucija da reaguje. Ta deca su branila sve normalno što je ostalo od ove zemlje.

  3. Novi Sad je postao sediste radikalske-sns mafije sa institucijama koje su u potpunosti u njihovim rukama sa posledicama bezakonja i tolerisanja radikalskog divljastva.Miloseviceva namera okupacije Vojvodine i usmeravanja izbeglica u Vojvodinu se ostvaruje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.