Olenik: Srpski svet je ideja koja puni groblja

Ostavite komentar


  1. Da li zna šta je rekao i koje su implikacije izrečenog?
    „Današnji srpski svet ili prostor, što je Milošević zvao ‘svi Srbi u jednoj državi’ je na groblju. Ova ideja uvek puni groblja. Na pravom su mestu“

    1. Olenjik nije nemušt; rekao je upravo ono što je izgovorio, i savršeno je svestan šta priča.
      Vi ste ti koji ne možete da sastavite koherentnu sliku realnosti u glavi.

  2. Bitno da je za Olenika i drustvo iz GDF-a ideja „prirodne Albanije“ odlicna i veoma ziva te zato pozivaju na legalizaciju albanske tvorevine na Kosovu i aplaudiraju Kamberiju koj zeli da otcepi tzv. „presevsku dolinu“ od Srbije.

    1. To su tipicne radikalske paranoicke optuzbe bez osnova. Apsolutno nista od navedenog nije tacno, samo radikalsko bombardovanje blatom i izmetom.

  3. Olenici, Kišjuhasi, Lihtove, itd…. beli svet je onoliki, pun izazova, krenite i uredite ga, a ostavite nas Srbe da bez vas brinemo kako znamo i umemo o svom svetu. Snaćićemo se već, ne brinite.

      1. Da, u pravu si. Nikako da se politički osvestimo i da se pred Hramom Sv. Save saberemo, uhvatimo za ručice i zapevamo Danke Dojčland. Nikako da se seksualno osvestimo pa da partnere i partnerke zamenimo partnerkama i parnterima.
        A što se tiče fuce, samo nekoliko reči od stotine mogućih: Moša, Tirke, Rajko, Šeki, Džaja, Piksi …..vratiće se oni. Inkarnacija je čudo.

    1. Preambiciozno je za naciju nesposobnu da valjano održava tri žardinjere u prestonici da sanjari o „svom svetu“. Kapirate?

      1. @Milivoje Radaković

        Ako je nesto preambiciozno onda je to ovo tvoje „komentarisanje“, isfrustrirana i iskompleksirana srbofobna neznalica koja je utripovala da je svo znanje sveta pokupila te sada drzi predavanja.

  4. „Advokat za ljudska prava“? Nomenklaturno može biti samo advokat, a „ljudska prava“ mu mogu biti uža specijalnost.
    Inače, čini mi se da gospodin otprilike ima neki lični problem sa pridevom srpski, srpsko, srpska…

    1. Naravno da ima. Svi ti pridevi su za početak lažni, a na koncu ubilački. Između čemer i jad…

  5. ‘Advokat’?
    Posto su takve popularne ideje efektivno napunile Skupstinu njegovim poslanicima, vise nije ‘Politicar’?

      1. Njegov general Vlasov predao se Nemcima i ratovao protiv Rusa a ovaj za sada nekažnjeno pljuje po Srbima.

  6. odakle vam ovo „advokat za ljudska prava„…pa jeste li svesni da to ne postoji…ovaj covek sam sebe casti nepostojecim titulama a sve zbog dizanja advokatske tarife …

    1. Covek se bori za vase pravo da objavljujete svoje radikalske bljuvotine na demokratskim portalima. Ove komentare ni pas sa maslom ne bi pojeo.

      1. Jesi li dobro? Kakvi te radikali spopali nesrećo. Jedini koji radikalno iskače na svakom komentaru si ti sa pseudonimom bljak.. Vala i jesi bljak

        1. Nisu radikali nego naprednjaci… isti koren, isti korov. Trideset godina, pola necijeg zivota, gusi ovu zemlju i pretvara u jalovinu. PS i tvoj pseudonim je odgovarajuci.

  7. Kako prepoznati radikala? Prosto. Prvo se zanima za tudji novcanik. Po njemu svi koji dvugacije misle su stvani placenici. Iza svega stoji novac, niko ne deluje iz uvevenja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.