Olenik: Tužilaštvo da podnese krivične prijave protiv odgovornih u SPC zbog širenja zaraze

Ostavite komentar


  1. 1) Institucije drzave
    2) pa redom …
    Tuzilastvo ,mislite vucic da podnese krivicne prijave?
    Mnogo je zauzet,s nestrpljenjem cekamo da ide REDOM ,sta je sve obecao .
    Maljem u glavu mafiju ?
    Od koga ce da krene,ponuda je velika ?!

  2. Pokvarenjak, čime on dokazuje da SPC širi zarazu. Onda bi i prema GSPu trebalo isto da postupi jer se u autobusima okuplja na hiljade ljudi.
    Mržnja prema SPC prelazi sve granice, kao da smo u 1945 godini. Kod dela Srba još žive Lenjin i Staljin.

    1. Dovoljno pogledati slike episkopa Davida za vreme opela. Bez maske, okruzen svestenicima bez maske, imao simptome jer je posle sahrane testiran pozitivno. Smesten u bolnicu istog dana.
      A njegov crkveni kolega pricescije istom kasicicom desetine dece i odraslih. Jezivo i da nije korone.
      Jel dovoljno dokaza? Ima ih jos mnogo

      1. Kakve maske bre? Zašto se taj virus nije širio leti, već samo u doba gripa. Ko kašlje i ima grip, taj nije došao na opelo. Kada shvatiš da crkva taj obred radi dve hiljade godina i da su svi ljubavlju pristupali njemu i bez ikada ikakvih negativnih posledica, strašno je da u današnje vreme nauke mi „ne znamo“ ništa o tom opakom „virusu“ i da znamo da je potrebno zabraniti slave, osmehe i druženje, osim naravno po noćnim klubovima gde se prodaje zajednički interes albanske mafije i naše države?!

  3. Koje „tuzilastvo“, koja „drzava“?! Pa vucic je sve to unistio!
    Upropastio je i narod – kad ovako cuti i trpi, kad je apsolutno ravnodusan na njegovu uzurpaciju vlasti, kriminal i zlocine.

  4. Olenik, koje tužilaštvo?! Okreni Vučićev broj, pa ga zamoli da on okrene broj tužilaštva. Ali, pošto je dobio orden od SPC nemoj zalud gubiti vreme.

  5. Postovanje g. Oleniku jer je apsolutno u pravu,drzeci se strogo principa u svom poslu.Sto se SPC tice,niko nema nista protiv da se bavi poslovima crkve,ali javno zdravstvo je u interesu drzave koja je odgovorna za sprovodjenje strogih higijensko-epidemioloskih mera.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.