Olivera Kovačević: Na RTS-u nema zloupotreba, Klanščeku 50.000 evra od RTS-a

Ostavite komentar


  1. Gospođo Kovačević, zašto tek sada spominjete tih 50.000 evra? Da li to znači da biste i dalje ćutali da niste i Vi sada spomenuti?

  2. Festival Beogradsko proece nije bio nekvalitetan, bio je sasvim solidan i predstavljao je reafirmaciju nekih zaboravljenih, a pravih vrednosti. Ako je nesto bilo nekvalitetno, to je ona sramota od nazovi novogodisnjeg programa RTSa, onaj pinkovski kic koji se iz godine u godinu nanovo snima po istoj matrici, gde se njihovi voditelji krevelje barabar sa pevaljkama u sljastecim haljinama, sto sve izgleda uzasno zalosno… RTS skoro nista vise ne emituje uzivo, sve sto nam se prikazuje snimljeno je ko zna kada, premontirano i samim tim daleko od realnosti. Cak ni Sarenica ne ide vise uzivo, a voditelji nevesto ubedjuju gledaoce da ide govoreci dan emoitovanja, a ne snimanja i teraju goste da isto rade, bas sramota. A tek danas, na dan drzavnosti sopstvene zemlje, RTS u udarnom vecernjem terminu emituje neku belosvetsku fudbalsku utakmicu, umesto da ima prigodan program za ovaj praznik. Kakvo nepostovanje istorije i drzave! Otet nam novac za pretplatu predstavlja zaista najnepravedniji finansijski namet ikad.

  3. A da ipak čujemo reč revizora, prem da kasne nekoliko dana za „pripremu“ dokumentavoje.

  4. Rade šta hoće jer su privatizovali pravosudje i policiju. Mogu da se bave i kriminalom baš ih zabole

  5. Nema nije ovo, jeste ono. Objavite neto svih primanja svih novinara. Da vidimo iz koliko minimalaca se odvajaju porezi za pojedine plate.

  6. Kad se lopine posvadjaju medjusobno, pljuste krivicne prijave, inace vlada zavet cutanja…

  7. A statisti placeni 50 % od onog sta pise u njihovim izvestajima. Recimo, za ceo dan iako se snimaju 3 emisije statisti dobijaju 500, 800 ili u najboljem slucaju 1200 din za honorar… A12 h nije lako provost u studiju…

  8. Olivera, jedino si uvek znala da se lepo obučeš. Ponašanje i rečnik vulgarno, a vidim da tvoji dugački prsti imaju pune ruke posla. Više bih voleo da dokažeš da si nevina, ali tešto, mnogo si pogrešila.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.