Olja Bećković: Zvanično nikada nećete čuti da ima zabrana

Analitičar Dejan Vuk Stanković otkazao gostovanje u "Utisku nedelje" iz privatnih razloga, odnosno zbog porodičnog ručka

Ostavite komentar


  1. „Važan ručak“, a „zaboravio“ na njega, pa se setio kad je najavljeno da će gostovbati u emisiji!
    Zar ovaj vučićev „analitičar“ zaista misli da smo idioti.
    Nego, vlasnik ovog „analitičara“ i ostalih sns botova zabranio gostovanje na N1. Kratko i jasno.

    1. Naravno da je prvorodjeni zabranio. Tako providno, jadno i bedno Uh samo ledja da mu vidim, da mu dodje kraj, da prodišemo moje malo dete, supruga i ja i svi mi…fašisti kako nas av zove.

    2. Trebalo bi praviti belu knjigu ljiga i slina da ih niko nigde ne zove sem tuzilaca.

  2. Ma, da, važan porodični ručak. Mamine punjene lignje se ne smeju propustiti!
    Ja se za njega nadam da je bilo ovo drugo, tj. da je zvrcnuo telefon i Neko mu rekao no-no, pa se čovek uplašio. To je ljudski i mogu da razumem jer znamo gde živimo i nemaju baš svi jaku kičmu, ni višak hrabrosti.
    Ali mnogo gori slučaj slike je da je prvo prihvatio i niko ga uopšte nije cimao, nego je on malo „razmiuslio“ pa mu je iznenada kroz mozgić prostrujala užasna ideja „A šta ako ja izlaprdam nešto loše pa se posle to Nekome ne svidi?!! Šta ako mi Neko zameri samo moje prisutsvo kod Olje?!!!“

  3. Poznati su mi ti porodični ručkovi kao onaj što je prolazio kroz kordon preko Slavije.Čudi me da je Olja zvala ovu oobu.

  4. Dejan ovca Stanković, član velikog stada sa kojim čobanin rukovodi po nahođenju i šiša po potrebi.

  5. Pa ne laže čovek. Ima važan „porodični ručak“ sa Mamom Vučićem, Tatom Vučićem, Batom Andrejem i onim Ujka Nešom.

  6. E moj Vuce sto neopravda ime koje nosis. Zar nemas hrabrosti da pricas otvoreno kao na pinku. Zar covek moze biti toliko ponizan da druge pljuje a da dode sa njima oci u oci to je hrabrost. Idi i dalje bistri tvoje znanje sa Sarapom i lazite narod. Male su te pare Vuce ako ce nam buduca generacija otici a nas nece imati ko da sahrani a to zbog Tebe i onih 10 ak prodanih dusa na PINKU.

  7. Verujem da je Olja racunala na ovakve “ispale” pre nego sto je startovala ponovo. Meni kao gledaocu je to nesto potpuno ocekivano. Onog trenutka kada pocnu da se pojavljuju kod Olje radikalno-napredni ljudi i prateći orkestar, tog trenutka pocinje hemijsko ciscenje njihovih “karijera”… iskreno, ne zim da ih gledam u Utisku. Zeljan sam vaspitanih, obrazovanih i dostojanstvenih ljudi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.