Zloupotreba, ruganje žrtvama „Oluje” i kontramiting za litijum: Sagovornici Danasa o današnjem skupu u Loznici

Ostavite komentar


  1. Simbolicno novi progon Srba pocinje iz Loznice od strane Rio Tinta i vlade Srbije

  2. Da nije tragično bilo bi komično. Ja dete učesnika rata i Osme ofanzive sumljam da Krajšnici znaju gde je Šabac i Loznica. Prije rata u Hrvatskoj dolazili su kod rodbine u Vojvodinu, gdje su neki ostali, većim djelom otišli u inozemstvo a stari i nemoćni su se vratili u Krajinu, bar koliko znam Drvar i okolina. A, Loznica …… Bože daj mi snage ,,,,,

  3. @rajko ako do sad nisi potpuno umro objasni šta ti je smešno. Jesu li to autobusi ucenjenih ljudi silom dovedenih iz gradova Srbije, Dodikovih ratnih profitera i kriminalaca ili ti je smešan narod koji neda svoju zemlju bitangama na izvolte. Sram te bilo.

  4. Niko se ne ruga žrtvama u nemilost događaju „Oluja“, to bi bilo cinično.

  5. Samo opozicija je mogla da daje izjave koje su neprimerene i nemaju smisla za današnji dan

  6. „Slobo-Sadame!“@5.oktobar 2000
    „Vučićesku-Čaušesku!“@10.avgust 2024?!
    Da se ori iz stotina hiljada grla.

  7. Da li će u Loznicu doći cela Banja Luka ili samo kvart oko dodikove rezidencije?

  8. Očekujem da se predsednik države obrati okupljenima sa rečima ,,volim i ja vas,,. To će biti treći put u mom ne tako malom životu. Prvi put Milošević, pa Vučić…

  9. Хоће преЦедник да љубитељи Пинка стекну утисак како га Лозничани подржавају. Истина је да ће му уместо Лозничана аплаудирати јаничари, Милета Додика.

  10. I ne stidise Vučic je osoba a ne čovek koi nema ni 1 gram karatera i istine za svoj narod

  11. I u Oluji ste bili žrtve svog rukovodstva. Nakon 4 godine zuluma po Hrvatskoj, etničkog čišćenja takozvane srpske krajine, pripremili su vas za bijeg i planirano naseljavanje Kosova. I još vas budalama prave jer je najteže priznati sebi da si bio budala.

  12. Jel realno da oskar nastupa na stadionu koji ima ime Lagator.
    Jel to njuzova vest ili naša stvarnost ?

  13. Dođem tako ovih dana na vaš site, jer je jedan od rijetkih normalnih u Srbiji, i vjerujem da ćete objaviti i moj komentar.
    Da, slavimo u Hrvatskoj Oluju koja se dogodila 1995, jer su toj 95. prethodile i 91. i 92. i 93. i 94. i spaljivanje i uništavanje jednog Vukovara, Dubrovnika, Gospića, Karlovca, Osijeka, Vinkovaca, Sl. Broda, Pakraca, Slunja, Zadra, Benkovca, Drniša i ostalih gradova.

    Znam da se ovakve poruke kod vas, s druge strane Dunava rijetko mogu čuti.
    Ono što je Milošević i Šešelj radio nesrbima izvan Srbije, sada radi Vučić u Srbiji vama srbima na drugi način, jer vam truje zemlju i vodu s ovim budućim raskopavanjima zemlje.

    Probudite se braćo Srbi, imam jako puno Srba prijatelja, i pokažite prstom u pravog neprijatelja, koji vam stalno laže, i ne dajte da vas izmanipuliraju kao što su bili izmanipulirani naši Srbi i zato su izvukli deblji kraj.

  14. Neka se jave prognani i kažu kako ih je dočekao narod u Srbiji i pomoć koju im je pružio u tim prvim danima. Takođe neka kažu koju im je sudbinu tadašnja vlast namenila…sve na Kosovo niko ne može izaći van koridora ka KiM.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.