Oluje prođu, sistem ostaje: Zašto će stvarno odgovorni za smrt dečaka u Bačkoj Palanci izbeći kazne?

Ostavite komentar


  1. Da ostavke , za brojne smrti dece ,
    moraju da počnu sa vrha države , jer taj vrh komanduje I Životu I Smrti u Srbiji…
    Bez straha…dosta je bilo straha
    Budimo GLASNI.
    Ne vredi taj jedan život …za ovoliki broj žrtava .
    Napred!!!!

  2. Standardno srpski – niko i nikada odgovoran.
    Seca li se iko ijednog imena ljudi/radnika koji su poginuli/ginu na gradjevinama? Iako se to redovno dogadja, nikada niko nije odgovarao krivicno zbog toga.

  3. bilo bi lepo da se neka advokatska kancelarija zauzme za ovaj slučaj i sa krivci budu tamo gdeim je mesto,..ubicama ćelija,..tako da kad je već počela elektrodistribucija, sta čeka policija u tom gradu, sta čeka u protivnom sve ih rasporedio van tog mesta a dovesti nove ljude koji će ovo uspešno završiti…porodici saučešće, onog mladog čoveka vratiti napisao..one osobe koje su bile drske i bezobrazne van s posla odmah..ona ženska i taj bahati lik..koji je privatizovao to jav.preduzece…napolje dovesti nove ljude…

  4. Nemojte nikada smetnuti s uma da se medju tih milion koji su napustili Srbiju nalazi i veliki broj novinara!

  5. Samo jedno pitanje : zašto nije isključena struja dok se svi kablovi ne obezbede ? Zar prva pogibija nije bila dovoljan signal ? Kakva je procedura u ovakvim nepogodama ?
    Da li i ovde rukovodi napredni vlasnik pečenjare ?

  6. Na žalost i pre ovog našeg režima postojali su mnogi drugi i mnogo gori režimi širom sveta interesantno je to da nigde posle tragedija koje su doneli nisu odgovarali 99 % njih je nastavilo život bez kazne a oni koji su preživeli torturu morali su da ćute jer su bili okruženi i dalje članovima tih režima koji su i dalje imali veliki uticaj u društvu….
    Pogledajte primere svih režima i videćete da su članovi tih režima uspeli da prođu nekažnjeno i da se uklope u novo društvo

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.