„Oni se brčkaju a vide šta se dešava na Kosovu, u Republici Srpskoj, da neće so da im pošaljem“: Vučić na Pasuljanskim livadama

Ostavite komentar


  1. Blago vama sa Kosovom i R Srpskom ne bi znali šta drugo da pričate narodu jer ste za ekonomiju i uređenje zemlje totalno nesposobni.

  2. Uplatio sam letovanje. Sad se razmisljam. Da li da otkazem? Ne zbog njega. Subota!

  3. Nema problema Predsedniče dobro Ste nas posetili, odnecemo mi mesto Vas!

  4. Tesko da ce i nove pate da pomognu starim lopovima,ali ostani djubre do kraja,nema ti druge.

  5. Što bar jednom, ne bude čovek i ne prizna da je i za Kosovo i sve ostalo on najveći krivac.

  6. On je najvece zlo i izdajnik,koji je unistio Srbiju do temelja.Verovatno i nismo za bolje,Lazareva kletva kruzi.

  7. Gde ćeš ti da se sakriješ jednog dana? Mrako jedna, tamo jedna, neradnička, bez dana radnog staža.

  8. Neka, tako nam i treba. Jos nam samo sankcije fale i kompletni smo za povratak u devedesete. Za to vreme Albanija, Kosovo, Crna Gora, Makedonija itd… postaju zapad za nas. Sva sreca pa nam je majka Rusija blizu, lakse cemo prebroditi sve katastrofe koje ce nas stici uskoro.

  9. Мушкарчина, војничина…уствари најобичнији сероња…

  10. Silom prilika gledao sam na RTS lupetanje, prepiranje i svađu sa pojednim novinarima Aleksandra Vučića. Sada sam zaista ubeđen da je taj čovek odavno slučaj za psihijatriju jer je psihički već teško bolestan.

  11. To sto je tako na KiM je zahvaljujuci tvojim pregovarackim sposobnostima

  12. Da li to sve nas Vucic poziva „na bajonete“? Procitao sam i ne mogu da verujem da gospodin President nije sluzio vojsku? Za Vulina znam. Zastitila ga Mirjana Markovic.

  13. Sta li je tebi covece.neka se brckaju.sam si sve zamrsio pa sam razmrsavaj.sada su ti svi krivi sto si se pogubio

  14. Ti ces nekome nesto reci!
    Pogledaj sebe prvo sta si sve radio u mladosti.

  15. Ti si sve okrenuo naopačke.
    Na mestu predsednika radiš poslove premijera i vlade, premijerka ti izigrava posilnog, a ministri i vlada kao da ne postoje.

  16. Odnesite ga vise sa pasuljanskih i drugih livada, ma dosta vise gluposti sto trpimo, trujes zdrav razum, nama se zivi u normalnoj zemlji!

  17. Zamislite, njegove cuvene recenice, “ ne pada mi na pamet da se nikome dodvoravam“, ili, “ najbitnije od svega je da se srbija razvija munjevitom brzinom“, ili, „plate I penzije nikad vece“, ili, “ prvo poluvreme je zavrseno, dajte mi jos 11 godina sa Vam jos malo pricam ono sto Vase usi vole da cuju“.
    Verujem da ovaj nakaradni sistem mora da se ugasi. Svi na noge.

  18. Nema „malog“ sina na snimcima. Gde on brčka noge, u kojem posoljenom moru?

  19. Čitam u Blicu kako priča o povredi trojice starešina na vežbi jer izabrali su poziv, plaćeni su….a kad na protestu obese lutku s njegovim likom, nije birao, nije plaćen. Ne znam samo kada je lečenje postalo sramota

  20. Eto potvrde çim se baksuz pojavio odmah se povredila 3 vojnika.Sledeca vezba kada se baksuz pojavi odmah prekinuti sve vezbovne aktivnosti.

  21. Какву ли поруку шаљете са тим гађањем и коме.Студенти знају шта и зашо раде, послушајте их за добро ове земље.

  22. Bolje nek im pošalje mleko za sunčanje da ne izgore. Ovo sunce prži

  23. Mene je scena ispred skupštine podsetila na Batu Živojinovića u filmu „Razvod na određeno vreme“ kada kampuje ispred zgrade jer ga je žena izbacila iz stana. To mi je bilo zanimljivo i smešno ali ovo nije

  24. Samo me zanima u čemu su našli inspiraciju. Ono je dno dna. Pametna osoba da smsili ne može

  25. Kako vas nije sramota ? Napadate čoveka koji Radi i Jula na temperaturi od blizu 50 stepeni , a lavovski se bori za Kosovo ravno ma od Lazara nije bilo takvog Vladara da povede Srbadiju u neku novu ratnu priču .Neka se spreme komšije , neko će da fasuje .A vlast ko vlast mora da se čuva do poslednjeg gradjanina Srbije a kome se nesvidja ! Pa slobodno se pridružite onim 700000 kukavica doktora inžinjera šofera keramicara elektricara m sestrama i svima koji su već zbrisali a mi koji nenamo gde mi ćemo ostati i nestati i u vaše ime .

  26. Pa g. Vucicu vi ste izabrani da predstavljate ovaj narod, vodite o svemu racuna, narocito politicki deo pa je vasa duznost da se brinete u ime naroda i o KiM i o RS, zato ste birani zar ne, prema tome narod ne treba da brine o tome zato i moze da se brcka. Soli ne treba ima je dovoljno jer kada se ljudi znoje onda i so izlazi na povrsinu zar ne. A o demokratiji ne treba da pricate to izvire na sve strane a ono o borbi protiv nasilja nije lepo pricati jer ga ima svakodnevno u raznim oblicima samo vi to ne primecujete ali ima vremena. Ziveli

  27. A ko je ovaj čovek da nama građanima naređuje šta treba da radimo? Kakvo nas je zlo zadesilo, cela Srbija treba da se brčka ispred skupštine!!! On vređa i omalovažava ljude koji drugačije misle, kojima nije ispran mozak njegovim lažima. Idemooooo svi!!! Doći će kraj ovoj zadrugarskoj i primitivnoj eliti!

  28. Drsko, bezobrazno, arogantno i nevaspitano od strane ratnog huškača koji je uvek na bezbednoj udaljenosti. On nekoga savetuje da „bude vojnik“. Beda od dva metra.

  29. Ne klonjavajte duhom, precedniče ! Uskoro otvarate najkraći ikada od Niša do Merdara, AUTOPUT BRATSTVA I UBISTVA !
    Ili MIRA I STABILNOSTI ?
    Nije sve tako crno, nego crveno i crno, takoreći lažno i šiptarsko.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.