Pacijent kome je juče zakazana operacija kolena stići će na red za 1.460 dana

U Srbiji trenutno na listama čekanja 74.178 pacijenata

Ostavite komentar


  1. Odmah sa vam kažem da te informacije oko liste RFZO su mazanje očiju i ničemu ne služe osim da se piše da postoje neke tamo liste i da ljudi cekaju…iz ličnog iskustva, tj. iskustva porodice, majka je čekala 4 godine na toj javnoj RFZO listi da bi bila 200 i neka. Kada smo pozvali telefonom da pitamo koje su pripreme i šta nam sve treba jer se bliži termin, rekli su da ta lista nije merodavna i da je na nekoj njihovoj internoj listi 4000 i neka i da je to to, možete zamisliti razočarenje posle 4 godine. Tako da nema od tih operacija ništa odmah sa vam kazem iskreno, ne zamajavajte se. Naravno posle toga smo gledali alternative privatno i preko poznanstava, nista drugo nije preostalo.

  2. Predhodni komentar hovori da znaci, ako imas vezu iliti platis i onda odes kod tog lekara privatno na tu operaciju naravno ako imas para, inace cekaj 4-5 god ako prezivis i tako se lista smanjuje, pa njih 60% ne prezivi uzasssd jadna srbijoooo

  3. Bravo Ministarko ! Kako te nije malo stid zašra primaš platu i koristiš privilegije. Daće Bog da se kednom skinete narodu s leđa. Lekari se šetaju pre podne po bolnicama do 12 sati a onda kreću privatno da rade po ambulantama koje su otvorene na penzionere. Sramota, stidite li se bar malo. Lekari se bukvalno „razbiše“ od para.

  4. Radila sam u klinici 36 go d,, i nikad nisam cula tako nesto brutalno, dase toliko dugo ceka na op. Kolena. narode to je namestaljka za privatne klinike a da se socijalno mora u zdravstveni fond da pla ca pa kud idu te pare uplacene a neiskoriscene cist lopovluk uvelikom stilu to je sram veka a svi cute i prave se ludi a siritinja umire,,,,,

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.