Ukradeno više od 30 miliona dinara: Opljačkana Poštanska štedionica na Bežanijskoj kosi 1Foto: Shutterstock/Olga Hofmann

Ženska osoba uhapšena je zbog sumnje da je pomagala u nesvakidašnjoj pljački koja se dogodila na Bežanijskoj kosi juče u večernjim satima, kada je, za sada, nepoznata osoba iz Poštanske štedionice ukrala više od 30 miliona dinara.

„Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je obavešten od strane policijskih službenika UKP, PU za grad Beograd, drugog odeljenja da je prijavljena krađa novčanog iznosa od preko 30 miliona dinara koji je oduzet u noćnim časovima 16.08.2024. godine iz ekspoziture banke “Poštanska štedionica” na Bežanijskoj kosi“, saopšteno je iz tužilaštva.

Po nalogu javnog tužioca doneto je rešenje o zadržavanju okrivljene J.J. zbog postojanja osnovane sumnje da je u svojstvu pomagača izvršila tešku krađu.

Na osnovu izvršenog uviđaja, izvršenog uvida u video snimke nadzorne kamere banke, okolnih objekata i kamera na gradskim saobraćajnicama, prikupljenih materijalnih dokaza i uzetih izjava, u krađi novca je učestvovalo još najmanje jedno lice u svojstvu izvršioca, za kojim se intenzivno traga, dok se istovremeno utvrđuje i eventualno učešće drugih lica u protivpravnim radnjama.

Zadržavana J.J. će biti saslušana u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu sutra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari