Maskirani i naoružani napadači presreli su na Ibarskoj magistrali u podnožju Rudnika otkupljivače stoke i oteli im 1,1 milion dinara, saopštio je juče istražni sudija.

Pljačka se desila u Ugrinovcima, na putu od Rudnika ka Ljigu. Otkupljivači Milomir Kuzeljevići Marko Radojičićiz čačanske firme „Pantomarket-Stočar“ zaustavili su kamion u Ugrinovcima kako bi isplatili 230.000 dinara za ranije preuzete ovce.

Kako je agenciji Beta rekao istražni sudija Opštinskog suda u Gornjem Milanovcu Milisav Cvetković, istog trenutka pored njih je stao putnički automobil „golf“, beogradskih oznaka, u kome su bila četvorica maskiranih muškaraca. Dvojica su istrčali sa uperenim pištoljem i automatskom puškom. Otvorili su vrata i tražili novac sa pištoljem prislonjenim na slepoočnicu Kuzeljevića.

On je pružio torbu, posle čega su napadači odmah uskočili u automobil i odvezli se prema Rudniku. Milanovačka policija juče ujutro je pronašla spaljeni „golf“ pored reke Jasenice na putu Rudnik – Topola. Utvrđeno je da je ukraden u noći između subote i nedelje u Lazarevcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari