Opozicione stranke u Novom Sadu: Raskinuti ugovor sa JKP „Stan“

Ostavite komentar


  1. Sta samo rade da bi unistili Srbiju, katastrofa… Stvarno ostajem bez teksta. Pa treba svi da radimo na tome da je poboljsamo i unapredimo, a ne da zapinjemo noge jedni drugima.

  2. Pa da se oni pitaju sve ugovore bi raskinuli, kao sto su i radili ranijih godina. Pa se pitaju zasto u opozicija, pa zato sto ste unistavali nasu zemlju i raskidali ugovore, zato smo i ostali beda.

  3. Pa sramotno je stvarno, i onda se pitamo sto nam je drzava losa i sto sve lose radi, a pogledajte njihove ideje oni da imaju moc sve bi pogasili kao sto su i nekada radili.

  4. naucili su od ranije da gase firme, vuk dlaku menja ali cud nikada. Doveli ste nas do propasti takvim dobrim idejama…. Sram vas bilo.

  5. Ne znam da li da placem ili da se smejem 🙂 katastrofalna ideja, ali oni su navikli da rade to pa im nista nije strano.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.