Oprečni podaci o broju Nišlija koji dolaze na doček Putina

Ostavite komentar


  1. Као да је неко преформулисао Лазареву клетву у „Ко је Србин и српскога рода,
    и од српске крви и колена, а не дош’о да чека Путина“…
    Мислим, господину Владимиру свака част, али оним плаћеним митингашима који су запуцали из унутрашњости да за коју црвену под заставама СНС-а обилазе излоге по Београду и запишавају улице, могу само да пожелим да се живи подаве у тој мокраћи којом су попут животиња обележавали ћошкове престонице, изражавајући тиме оправдану мржњу према чињеници да Београд „гута“ и њихове паре, али на погрешан начин. Јер би тим истим кукавицама паметније било да су се у истом том кукавичком саставу скупили да отерају оне који их понижавају и терају на овакве ствари, али их је у томе спутала чињеница да је лакше пливати низ воду и продавати стражњице за сићу.
    Међутим, ако се докаже да су председник и чланови СНС-а цело лето рмбали по грађевинама и носали гајбице, или неким другим морално подобним активностима скупили џепарац за трошкове транспорта људства са више хиљада аутобуса и компензацију материјалне штете коју су нанели тоталном блокадом ширег центра града, пристајем да сам уђем и удавим се у херметички затвореном базену пуном мокраће тих дивних створења која преплавише Београд искључиво за своје поштено зарађене новце.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.