Opsadno stanje u Loznici pred Vučićev skup i obeležavanje Oluje: Označena parking mesta za autobuse, grad pun policije

  1. Ovo nije normalno. Krajšnici – Loznica, nikad bili, nikad čuli. Krajšnici su dolazili i došli u Vojvodinu kod rodjaka i prijatelja Osme ofanzive. Da li su ikada bili u Šapcu i Loznici, NE, DA LI SU ZNALI DA POSTOJE NE. Ostavite naše ubijene, umrle, ranjene, raseljene u cijelom svijetu i slavite vašeg prvorodjenog- Sram Vas bilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ili rudnik ili nece biti predsednik jako jednostavno nemozes prodati Srbiju radi prestola

  3. Sramota gde ovaj pravi igre za radi sukoba u narodu!Radi ko Milošević i neezna kada je dosta.

  4. Sta im smetaju plakate.ljubav i autobusi idu kod SNS zajedno.A kod njih se ljubav placa.

  5. Tim jadnicima koji ce doci, malo je bilo sto su jednom verovali Seselju i prilepcima, nego bi opet da se pale u svoje izgubljeno srpstvo u Hrvatskoj.

  6. Moze samo da se obracaju tim jadnicima koga oni dovezu. Nadam se da im ovaj put nisu dali budjave sendvice

  7. Stiže lažni car! Neka mu žena koja je u Loznici rođena, naredi da ostavi Lozničane na miru!!!

  8. Narode Loznice, zamračite se, zatvorite se u kuće da ništa živo ne mrda i dočekajte nepomenika kako zaslužuje!

  9. ….’veliki broj Lozničana je stava da se upravo ove godine ovaj događaj obeležava u Loznici kako bi predsednik predstavio svoju navodnu podršku građana“…kažete u tekstu vi nezavisni i objektivni….pa na izborima vas Vidoje razbija godinama u Loznici i svim selima naravno i u Nedeljicama, ali to nećete napisati nikad, kao ni ovaj komentar.. najobjektivniji

  10. Pristalica sam SNS.nisam clan sa budzeta sam video onih 100 eura i kraj.Dosao iz Gline sa olujom 95te sada invalid,odem svale godine do crkve Sv.Marka..zapalim drugarima svecu pomolim se i to je to.Prosle godine Batajnica,ove godine cista politka i bezobrazluk.Loznica po kakvim parametrima izabran grad 200 km udaljen.Ovo postaje privilegija za stranku i bogate.Ja nemam para za gorivo, svece palim u Crkvi Sv.Marka.

  11. Opaaaaaa….dan ranije de slavi datum nesrece,Oluja,a njeni akteri iz Srbije „koja nije bila u ratu 90.“:Milosevic,Seselj,Nikolic,Vucic,posle vatrenih,ratnohuskackih govora,sednu u automobile,napuste teritoriju Krajine,a svojim causima na terenu ostave da nastave realizaciju nesrece!!!To su svedocenja preživelih u Oluji-bitange!!!

  12. Ljiga, sve mora da zloupotrebi i obesmisli pa i stradanje onog jadnog naroda! Ništa ološu nije sveto izuzev vlasti. Ali, ničija nije gorela do zore. Da mi je da dočekam da ga vidim iza rešetaka pa na miru da umirem!

  13. Ko snosi troškove,koji su sigurno veliki zbog skupa u Loznici.Lako se troše narodne pare,ali njih mnogo briga za običan narod .IZŽIVLJAVANJE na tuđi račun.

  14. Olosu ništa nije sveto pa ni zrtve koje je su stradale od ustaskog zločina .Zasto je ološ izabrao Loznicu bas ove godine .Kome prkosi ,on se smeje našim žrtvama .

  15. Logicnije bi bilo da je skup u Celarevu iki oko njega,tu ima vise Krajisnika,kakve fete ima Loznica.A danas oko 1 samo hedan za drugim autobusi prolaze pored starog merkatora,voze za Loznicu.

  16. Zasto Loznica?Zbog Rio Tinta da se lobira iskopavanje litijuma ?a dosli uglavnom ucenjeni i oni sto moraju po kolektivno misljenje …Ali nadajmo se da oni progledaju i pocnu da misle svojom glavom da mogu pogledati u oci deci i unucima….

  17. Zasto autobusi, ko to placa? Zar moramo iz svog dzepa za njegovo baljezganje da dajemo novac. Ostavka i samo ostavka od tebe nema nista pametno da se cuje.

  18. Pored svih bazena, mora, banja, neko danas ide na neko besmisleno mitingašenje??
    Bolest mozga

  19. Zasto se baš u Loznici obelažava pogrom srpskog naroda? Da li se i do sada u Loznici obeležavao jedan tako tuzan dan, gde su u bespreglednim kolonama proticali izbegli ljudi, a gde sada Rio Tinto sprema prevoz velike količine sumporne kiseline, umesto voća i povrća? Dosta je bilo stradanja, neka zavlada mir i ljubav, a ne pustoš i jalovina!

  20. Čini mi se da je to ništa kako je bilo u Prijedoru prošle godine, istim povodom. Tri dana nisam smio micati auto sa parkinga da se ne desi da poslije moram ići u neko selo da parkiram i da se vratim taksijem.

  21. Ovaj skup treba da posluzi da se projekat Jadar proglasi prihvacenim. Aklamacijom „gradjana Loznice“. Da se na svaku dalju raspravu stavi tacka. Bez javne rasprave, odgovrarajucih odluka. I mimo ikakvih ovlascenja predsednika o ovim pitanjima. Sve protiv ce biti proglaseno neprijateljima „narodnne volje“ i neprijateljima drzave. Plasi me da ce vrata sukobima biti sirom otvorena. Vucic ce ovim skupom biti inaugurisan za kolonijalnog upravnika Srbije.

  22. Лудачина обележава границе рудника,олуја није била у лозници

  23. Kako javlja „Politika“ počeo je državni udar, pod kodnim nazivom „sruši zid“, u Malom Zvorniku, iza obdaništa „Crvenkapa“.

  24. Која је то олуја била у лозници отишло лудак да лобира за рудник а те болеснике који га прате као слепци треба линчовати

  25. Vidoje narast’o! Bar još 10 god da vlada u Loznici. Malo ovih dvadeset i nešto. Ajde svi za Vidojem i Milenom u red pa poljubac u d… A na stadionu obezbedjenje neki kriminalci iz Šapca ah oprostite to su njihovi ljudi, u redu onda

  26. Jadna je zemlja u kojoj se ni hiljade mrtvih istotine hiljada prognanih ne mogu pomenuti a da porazena opozicija i to ne zloupotrebi.Jos samo da se usprotive vadjenju litijuma iz palickog jezera pa da zaokruze svoje „genijalne“fantazije.

  27. Nikada da objasnite nama laicima kako i po čemu prepoznajete „policajce u civilu“?

  28. Zasto se obelezava na stadionu a ne pokraj nekog spomenika,kakva je ovo sprdnja

  29. Spontani skup na dobrovoljnoj bazi u vidu podrske nasoj prognanoj braci

  30. А @мају данас задесило ботовање-дежурство. Нешто јој слабо иде, мора да је паризер прокисао!

  31. Loznica ima deo grada,naselje koje se oduvek zove Krajišnici
    Baš čudna veza Loznice i Krajine…za sve koji se pitaju kakve veze Loznica ima
    A pored toga,većina tih jadnika je i prešla na šepačkom mostu.
    Između ostalih i porodica moje majke iz Knina,Grahova i Drvara

  32. По који пут?!!!! Све јасно,провидно….срамно. Оставите жртве и њихове ближње на миру. За Бога не знате. Па што вас не опомену патријарх шта је по Божјој?!!! Опрости им,Боже,не знају шта чине. А испаштају сви нормални више од деценије. Покој свим жртвама“ Олује“( која је била на сутрашњи датум), тако да је све једна велика бедна представа као и сваки пут , са колонама људи без части. Јер ко има части,не би по цену живота ушао у аутобус против своје воље. А овде нико није требао ,јер ово нема никакве везе са жртвама,поменом… Ни са чим осим са напредњачким митингом. Е,моји Срби,погледајте се у огледало,зар се на стадиону,ноћу,одаје почаст страдалима!!!! Ви сте срамота сваког рода!!!

  33. Ovaj Zoran je sa svojim kometarom jedno šta on ima protiv krajišnika pa oni su veći srbi od njega sram ga bilo

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.