U okviru manifestacije „Dani optimizma“, autorima najlepših poruka su uručene nagrade, a predstavnici novosadske agencije „Ralf marketing“, koja je organizator projekta, odlučili su da ne proglase jednog pobednika, već je nagrađeno svih 17 finalista i to u skladu sa sadržajem njihovih poruka optimizma.


Tako će Milija Dragnić, autor poruke „Optimizam je kada se voziš gradskim sa osmehom“, dobiti od Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća Novi Sad godišnju kartu za vožnju gradskim prevozom. Studentkinja Aleksandra Momić, čija poruka glasi „Optimizam je kada padneš na ispitu, ali se raduješ pri samoj pomisli da postoji još jedan ispitni rok“, dobiće vaučer za kurs „Savršeno pamćenje“. Za Marijanu Mihajlov, koja kaže „Optimizam je kada ti sve lađe potonu, a ti i dalje imaš želju da zaplivaš“, Spens je obezbedio godišnju kartu za bazen. Poruku koja je osvojila najviše simpatija, kako Novosađana tako i žirija, sastavila je srednjoškolka Marina Grbić – „Optimizam je kada veruješ da ćeš roditeljima osvojiti SPA vikend za dvoje, a tebi ostane prazna gajba“. Autorka ove poruke dobiće praznu gajbu, odnosno SPA vikend za roditelje.

Drugi deo dodela nagrada biće održan na odbojkaškoj utakmici NIS Vojvodina – Ribnica, danas od 18 sati u Maloj sali Spensa, u pauzi između setova. Pored toga, Odbojkaški klub „NIS Vojvodina“ obezbediće za svih 17 finalista „Dana optimizma“ posebno mesto na utakmici. Ideja okupljanja na utakmici jeste druženje, upoznavanja i zabava među pobednicima „Dana optimizma“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari