Optuženi za špijunažu nagodio se sa Tužilaštvom

Ostavite komentar


  1. "Penzionisani oficir Vojske Republike Srpske Krajine"? Niti postoji ta Vojska, niti ta Republika. Pa ko mu je onda isplacivao penziju i od cijeg novca?

  2. Spijun se nagodio sa drzavom koju je spijunirao!? Verovatno ce sada raditi kao dvostruki tajni spijun. Ako je prva recenica tacna , sto ne bi i druga bila tacna.

  3. Evo dobrog scenarija za film,ali za 20-ak godina,kada se steknu uslovi! Neki su to zvali distanca! Predlažem da nosi naslov, prevara koja traje!

  4. "Mediji navode i da je uhapšeni, proteklih meseci i godina, u Beogradu i Srbiji prikupljao podatke o oficirima JNA protiv kojih Hrvatska jeste ili bi mogla pokrenuti krivični progon zbog dela počinjenih tokom rata. "
    Јесте шпијунирао: где станују, где раде, које функције обављају… А можда је откривао и дела која су починили током рата, јер је ратовао на истој страни, па ваљда зна доста тога…
    П.С. – Последња вест: већ су се нагодили…

  5. Ovo mora da je režirao DJ Vučičević kao i sve državne udare u Srbiji. Iza svega ovoga kriju se svakodnevna poskupljenja svega i svačega a sada Svetska banka traži da u srbiji značajno poskupi i VODA. Još će nam izmeriti kapacitet pluća pa da udare taksu na potrošeni vazduh koji udišemo. Jedva čekam kolumniste Danasa da prokomentarišu ove nebuloze naših Službi i Tužilaštva. Nadam se da je Corax već spremio karikaturu.

  6. У реду што се нагодио,али за ШТА? Шта је признао и шта је "понудио"…или као и до сада,крив сам и…ништа…ццццц…

  7. Kakva farsa u režiji apararatčika-diletanata pod komandom AV. Scenario je u rangu loše turske serije : 1.Ekspresno,medijski propraćeno hapšenje "špijuna". 2.Pritvor od dan-dva.3.postignuta nagodba bez optužnice,suđenja,presude?! 4.Štampa i ostali mediji sve pokrivaju,iznose detalje,nagađanja,pretpostavke,teorije, dok srpska diplomatija ignoriše protokol. Biće zanimljiv 5. čin ove komedije zabune. Ceo ovaj slučaj u ,stvari, i ne postoji za državu Hrvatsku pošto nisu zvanično obavešteni o njemu.Mogu,eventualno,da se raspitaju o sudbini nesretnog Čede pošto je i njihov državljanin a pomenut je u medijima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.