Organizacioni odbor protesta 1 od 5 miliona u Zrenjaninu najoštrije osudio hapšenje Zrenjaninaca

Ostavite komentar


  1. Podrska momcima iz Zrenjanina.Svi mi ostali trebamo da ustanemo i solidarisemo sa njims.

  2. Kakvi mirni protesti sa motornom testerom.O kakvom vi sudjenju u razumnom roku govorite.To najbolje ja znam kakav je razuman rok.Ovaj jaran zaposlen u Srbijagasu gde ne dolazi na posao,a prima platu i te kako treba da bude osudjen za unošenje motorne testere.Kakve su sudije to najbolje mi znamo koji živimo u ZR i razum rok,gde sirotinja koja ukrade kobaju bude u pritvoru u razumnom roku,dok policija koja se nedavno tukla diluje drogu po ZR i nikom ništa.Da sam ja na Vučićevom mestu ja bih vam dala pritvor dve godine kao što sam ja doživela razuman rok godinama mi maltretirate porodicu

    1. Kako to misliš, da Vučić treba da bude tužilac i sudija i da on propisuje kazne? Ha! klasičan zaludjeni glasač AV. ? Čija je policija? Ništa ne razumem. Žališ se na Vučićevu policiju?

  3. Dajem ovim momcima podršku,svi ta unesemo testere motorne,pa neko će da popije zatvor ko ne radi u Srbijagasu,a neko neće…živele motorne testere i ova dva divna mladića.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.