Organizatori protesta: Nismo strani plaćenici

Ostavite komentar


  1. Ne obracati paznju na prazne price Informera i Telegrafa u stilu „Trla baba lan“ jer nesto pametnije je tesko ocekivati, kad za njih rade neki koje ja ne bih nazvao novinarima jer to ne zasluzuju.A sto se tice organizatora protesta samo im mogu uputiti pohvale jer se bore za nase bolje sutra.

    1. Dragon:Pre bi se rekolo da su ove šetnje ulicama Beograda,trla baba lan, a ne ovo što isnose pojedini mediji.

  2. Извините на искрености, али једино будале могу хранити мајмуне, држати кловнове, организовати циркуску представу, а да од ње немају користи. Најсигурнији доказ да у целој овој прича итекако има новца (као што га је било и 2.000-те) јесте ово негирање!!!

  3. Molim gospodina Predsednika da prestane da vredjan gradjane Srbije ako ne misle kao on: Mi koji protestujemo nismo strani plaćenici ali se pitamo zašto je Soroš nekoliko puta posetio našeg Predsednika kada se zna da Soroš svojim novcem podkupljuje političare da prime migrante u svoju zemlju? Isto tako zašto Predsenik ne objavi narodu zašto je Blerova firma angažovana kao savetnik vlade za sredjuvanje unutrašnjih prilika u Sbiji.? Albanci su proglasili Blera za njihovog heroja a mi umesto da ga tužimo plaćamo visoku cenu za njegov rad u Sbiji. Da li se to smatra normalnim ili je to izdaja g. Predesedniče Vučiću?

  4. Kad imaš osobu koja određuje ko će gde da stoji i koje parole mogu a koje ne mogu da se vide. Apsolutno sam siguran da cela mašinerija radi pro bono. Da da SARKAZAM je u pitanju

  5. Nadam se da ti isti organizatori koji demantuju i izjavljuju napisano imaju imena ?

  6. E sad ste me bas nasmejali. A ko bi vas takve placao haHaaHaaahaha, pa nisu valjda blesavi!

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.