„Dobro znaju na koje adrese treba da se obrate“: Organizatori protesta protiv iskopavanja litijuma ne odustaju od zahteva

  1. Pa kad uzmeš pare od rokfelera moraš ih opravdati.i vreme je da počnu da hapse i kažnjavaju kao što radi ceo svet.da šetaju Londonom odavno bi bili iza rešetaka.

  2. Rudarstvo je bilo i biće a vi bolje se posvetite divljim deponijama, potocima, rekama da se one sklone – očiste i imaćete podršku naroda.

  3. A da vrate pare? I nadoknade oni koji su ga doveli , 4 milijarde eura koje će potraživati Rio Tinto od gradjana sudskim putem.

  4. Незнам само ко ће да враћа паре дали ови што су узели за отварање рудника или ови што су против јер су и једни и други узели зато и оволика дрека

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.