Reagujući na apele Zdravstvenog centra Sveti Luka u Smederevu Hemofarm koncern je juče za ovaj zdravstveni centar nabavio osam klima uređaja.
– U saradnji sa marketingom naše kompanije, reagovali smo odmah po objavljivanju apela smederevskog Zdravstvenog centra. Velika je jagma za klima uređajima, ali smo uspeli da nabavimo osam koliko je neophodno ovom Zdravstvenom centru.

Reagujući na apele Zdravstvenog centra Sveti Luka u Smederevu Hemofarm koncern je juče za ovaj zdravstveni centar nabavio osam klima uređaja.
– U saradnji sa marketingom naše kompanije, reagovali smo odmah po objavljivanju apela smederevskog Zdravstvenog centra. Velika je jagma za klima uređajima, ali smo uspeli da nabavimo osam koliko je neophodno ovom Zdravstvenom centru. Predaja je predviđena za sutra s obzirom na to da će ljudi iz naše službe održavanja i montirati ove klime – kaže Gordana Lazić Velovan, direktor Centra za PR Hemofarma.
Ona je ovom prilikom napomenula da je ova pomoć Hemofarma samo skroman doprinos zaštiti zdravlja pacijenata u Srbiji i izrazila nadu da će i druge velike kompanije u Srbiji na ovaj način potpomoći srpsko zdravstvo. – Stoga još jednom molim i druge velike kompanije u Srbiji da se odazovu apelima za nabavku klima uređaja za zdravstvene centre širom Srbije – rekla je Velovan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari