„Osećam se užasno i zabrinuto“: Vesna Mališić za Danas povodom napada na Vuka Cvijića

Ostavite komentar


  1. Baš me sad interesuje istina. U novostima sve kontra. Šta je stvarno tačno pojma nemam a novine objavljuju kao vest. Evo i ja se potukao sa komšijom, niko ništa ne piše. Izgleda da su u Srbiji novinari najbitniji.

  2. Шта рећи? Страшно! Надам се да ће Вук да се опорави а насилник приведе надлежној институцији.

  3. Šešeljevska radikalska ideologija nasilja je uspela da se preseli u obične živote i da ugrozi svakog normalnog građanina Srbije. Ti bolesnici laži i srebroljublja nisu svesni posledica po državu Srbiju i njene građane. Uspeli su da u svoj zločinački naum uvuku veliki broj ucenjenih građana i podelili su Srbiju. Ovo ne sluti na dobro, ali neka bude, što biti mora. Podrška Vuku Cvijiću i svim profesionalcima među novinarima, u policiji, tužilaštvu i sudstvu. Neće ovi nasilnici pokoriti Srbiju.

  4. Naravno, uopste ne cudi sto je napadnut najhrabriji i najposteniji novinar danasnjice koji pise i raskrinkava uzasne anomalije danasnje Srbije, od onoga koji cini suprotno! Sada treba masovno podrzati retko novinarsko svetlo! Ovo ne sme da prodje BEZ MASOVNOG I UPORNOG ODJEKA JAVNOSTI! Tako je krenulo i sa Curuvijom! Oni bi da se nista ne zna! Ako je dobro kako rade- sto nece da se zna?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.