Incidenti na osmomartovskom maršu u centru Beograda: Muškarac lomio LGBT zastavu (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. Podrska za sve zene da su ravnopravne u drustvu sa muskarcima,Majke samohrane ova drzava zaboravila one su ugrozene,ukinuli im deciji bas jadno a one imaju platu minimalac rade u radnji kod privatnika,vecina njih su postanari,Drzavo ti vodis brigu samo o svom obezbedenju.

  2. Иако жене хоће да се изједначе са мушкарцима, то је у друштву немогуће. Као радник МУП-а жандармерија ишли смо на терене,смештај нас 30 у једној соби,женско се ту не уклапа,нема услова за смештај припадника ж.п. у теренским условима, било је да немамо воде за хигијену,или да на леђима носимо ранац од 40кг и пушку, жена треба да роди дете,бебу донесе здраву на овај накарадни свет. Постоје послови у МУП-у који се не могу обавити без жена,уз дужно поштовање према дамама. Друштво где сте видели мушкарца као бабицу.
    Јако је мали бр.промила где би могли да се изједначе жене и мушкарци, или мушкарци и жене

  3. @Zoran
    Imam dvoje dece, oba puta su muskarci bili akuseri. I nas xy nabiju u istu prostoriju, nekad bez vode za higijenu, i to u porodilistima. Taj narativ kako su promili tamo gde mozemo da se izjedenacimo je uvredljiv, u najmanju ruku. Ne u promilima, nego u procentima, 100% svuda da se izjednacimo!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.