Osobe koje su delile letke protiv N1: Nismo botovi, rekli su nam da je reklama

Ostavite komentar


  1. Ako zanemarimo imena i prezimena doticnih, da neki uzme i po gradu razbacuje letke koje i ne pogleda (moglo je da pise „Ja sam ubica“) je ili budala ili mebtalno vrlo zaostao. Zbog toga ne verujem u njihovu pricu, gledacemo se mi s njima jos.

    1. Kad Hrvati na nekom portalu ovako prokomentarišu imena i prezimena Srba onda to neki smatraju nacionalizmom, a neki ustaštvom. Kad bi ovo komentarisanje imena nazvao nacionalizmom, da li bi Vas to ljutilo?

  2. Najlakse je optuziti SNS stranku jer ste svi iz N1 teska opozicija i bavite se izmisljotinama.

  3. „Sio im ga Djuro“ kobajagi „nisu znali“, malo drugacije deluju na snimku televizije „N1“ kada su ih pitali „zasto to rade“, svako moze da premota i na YUTUBU pogleda njihove „uspaljene izjave“ … ha ha ha „nisu znali“ ma nemojte molim vas, verovatno ste nepismeni pa ne umete da procitate sadrzinu tzv „letka-pasosa“ Luksemburske televizije.

  4. To što ne znate da čitate, a ako i znate ne razumete napisano, e to je dokaz da ne govorite istinu, da ste i te kako botovi i članovi. Sramotno!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.