Ostavka predsedništva Alumni kluba Pravosudne akademije

Ostavite komentar


  1. Citiram deo Vaseg saopstenja: „Ovim se pokazuje da pravosudna struka i političke stranke zajedno mogu izdejstvovati nezakonit izbor pravosudnih funkcionera bez ikakvih sankcija“. Ne postoji ni jedan dokaz da je rec o nezakonitom izboru, a vi ponovo govorite o nezakonitom izboru kao dokazanoj cinjenici. Ja mislim da su stvari sazrele da Alumni popije jednu tuzbu. Ono sto Alumni iznosi su sa aspegta stepena dokazanosti samo indicije, koje indicije u medjuvremenu nisu prerasle u dokaze iz razloga sto je rec o zakonitom, a ne nezakonitom izboru yamenika tuzilaca kako tvrdite. Ako ste vec pravnici, morate znati da je potrebno pravnosnaynom sudskom presudom utvrditi postojanje nepravilnosti, da bi prozveli dejstvo koje zelite. Pa sta ocekujete, da skupstina obustavi izbor tuzilaca na osnovu vasih glasina, indicija, predpostavki da je nesto nezakonito, pa to bi bilo stvarno nedopustivo i za jednu skupstinu opstine ,a ne za Republicki parlament. Ponovo ste pokazali kako elementarno pravno neznanje, tako i cinjenicu da delujete samo za svoje male licne interese, ocekujuci da skupstina ne izabre zamenike tuzioca samo zbog toga sto vas nema dovoljno u predlozima za izbor!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.