Ostavku Šarčevića traže i sindikati prosvetnih radnika Moravičkog okruga

Ostavite komentar


    1. Zašto se ne traži smanjen obim gradiva i časova?!?!?!?!?! Deca uče po ceo dan!!!!! TORBE kao od olova na nejaka pleća, a knjige natrpane bespotrebnim GRADIVOM!!!! Vide li to sindikati kad traže ostavku Šarčeviću?! Zašto se niko ne brine za psiho fizičko zdravlje dece?!?!?!?!

    2. Omate li nameru da i nama za koj ce nam moj takav vladarac za sebd uzeo za hrvatski model kako ga nije srramlta medu pnas ima magistra ne samo prof a njegovo diplomu nsk okaci macku uu rep dok ga ne smmenimo Posta svojim radnicima

  1. Sarcevica jedino javne nabavke zanimaju. Nelegalne, naravno. Nema vremena za mature i za dnevnike. Pustite coveka da na miru lapa sa Spomenkom.

  2. Mozda da ovog ministra zamenimo „hologramskim ministrom“ kako je svojevremeno predlagao da se uvedu takvi nastavnici u skolama. Verovatno bi i upraznjeno mesto ministra prosvete nanosilo manje stete od ovakvog strucnjaka (koji rece da imamo gomilu nastavnika).

    1. Ja nisam čula da je neko od nastavnika bio primoran da bira odredjenog izdavača, što niste birali udžbenike koje izdaje zavod, nego ste svi pohrlili za klet i bigz, što ste birali udžbenike a da ih pre toga niste pročitali. A nije vas ni interesovalo ko stoji iza tih izdavačkih kuća. Po kom ste kriterijumi birali udžbenike???

  3. Omate li nameru da i nama za ovaj rad date po 40 000 din kao Posta svojim radnicima

  4. Pustite coveka bitno da je on iskvarcovan… To sto je nedefinisan i ne dostavlja jasne i blagovremene dopise to nikom nista…

  5. Obavezno smena ministra . Bravo za Moravicki okrug.Gde su ostali sindikati koga sa boje ? Probudi se Vojvodino ! Pozdrav Moravickom sindikatu pametnim ljudima.

Ostavite komentar


Društvo

Liht: Ne postoji alternativa Evropskoj uniji 6

Liht: Ne postoji alternativa Evropskoj uniji

Predsednica Beogradskog fonda za političku izuzetnost za odgovorno društvo Sonja Liht izjavila je danas, na debati “35 godina od pada Berlinskog zida – inkluzivna budućnost Evrope”, da "u ovom trenutku ne postoji alternativa Evropskoj uniji (EU)".

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.