Osude poruka mržnje protiv Slovaka u Kisaču

Ostavite komentar


  1. Nekome smeta dobar odnos Srba i Slovaka a ti zive u Srbiji i rade na razbijanju iste.

  2. To je neko ko ima teskeeee zdravstvene probleme, psihic verovatno. Srbi i Slovaci su vazda bili i ostali braca. A ovaj lik sto je ovo napisao zavrsice u zatvoru.
    PS: Moguce da je ovo podvala trece strane koja dobro ne misli ni Srbima ni Slovacima, razmislite o tome?

  3. To su ti rusofilski elementi. Uvek sam pre na strani Slovaka i Rumuna nego na strani rusoslavno-krivoslavnih spodoba.
    Nosite te vaše poruke mržnje u vaš zavičaj… a daa, hteli ste da pobijete Hrvate, Bošnjake i Albance, pa sad nemate zavičaj. Sad bi i ovde da ubijate. E pa nećete krivoslavci!

  4. Odavno je ovo preraslo samo incident. Radi se o organizovanom širenju mržnje prema svim nacijama. Privilegovani su samo oni koji su uz SNS.

  5. Izražavam sumnju da su ovo pisali Srbi jer im to nije u interesu a kome je nije teško predpostaviti.Neka policija odradi svoj posao i javno saopšti ko stoji iza toga.Slovačka nije i neće priznati Kosovo.

  6. Sramota je da nam je toliko ponestalo neprijatelja da smo se sad okrenuli protiv Slovaka, jedne od najmiroljubovijih nacija koje zive u nasoj zemlji i koji zive ovde u skladu sa ostalima vec vekovima. Ne znam sta se desava sa nama ali vodi u to da sami sebi izvrsimo politicko-kulturni genocid.

  7. Dok se ne pronadje ko je to, onda sluzbe stoje iza toga. Neko to namerno radi da pomogne Vucicu da se resi brze „Ruskog uticaja“ sve je to organizovano

Ostavite komentar


Društvo

"Simbolički ukor" Mađarskoj: EU sastanci ministara premešteni iz Budimpešte u Brisel 10

„Simbolički ukor“ Mađarskoj: EU sastanci ministara premešteni iz Budimpešte u Brisel

Visoki predstavnik za spoljnu politiku Žozep Borel saopštio je danas da će ;EU održati sledeće sastanke ministara spoljnih poslova i odbrane u Briselu umesto u Budimpešti, što je verovatno "simbolički ukor" Mađarskoj zbog njene "odmetničke" diplomatije u pogledu Ukrajine, prenosi Radio slobodna Evropa (RSE). Promena mesta sastanaka koji treba da se održi od 28. do 30. avgusta predstavlja udarac reputaciji Mađarske samo nekoliko nedelja pošto je preuzela rotirajuće predsedavanje Evropskom unijom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.