Osuđen na 130 dana zatvora zbog kršenja policijskog časa

Dok su širom Srbije gorele baklje tokom prošlogodišnje zabrane kretanja, policija uhapsila mladića koji nije stigao kući na vreme

Ostavite komentar


  1. KATASTROFA. Sudija je po obicaju pozurio da se dodvori vlasti, a komsija koji je prijavio dete znajuci situaciju u ovoj porodici…sta reci, sramno! Srbija, zemlja nepravde i neslobode!

  2. Ko će vratiti tom momku te dane, i nadoknaditi psihičko maltretiranje… Nadam se neka buduća vlast, ali ovo je otišlo predaleko.

  3. Šta će nam zakoni i uredbe, ako Đorđe bude oslobođen, što i drugi ne bi? I ko ga je terao da ne poštuje uredbu?

  4. Licemerje napredno izabranih sudija nema granica. Nadam se da ce se Srbija uskoro probuditi iz kome u koju je upala sa halapljivom i bahatom SNS bandom.

  5. Takoje, jer neki koji su bazali po gradu zbog mera, nisu sankcionisani kao ovaj momak, ali oni su “ retke zverke“.

  6. Tako je Srbi! Glasaj te opet za av i našu decu! Deca u zatvor, a kriminalci na ulice! E Srbi imate li i malo pameti! Bože spasi!

  7. Odlazak iz Srbije je jedini ispravan korak. Ne trošite život na borbu koja ne može da se završi uspehom. Samo emigracija i onda u se i u svoje kljuse. Neće biti lako, ali cilj je dostižan.

    Ako ostanete tamo, gledaćete samo kako nestaju stvari koji ste voleli a neke koji su mogli samo da nastanu teškom greškom prirode kako rade šta hoće.

  8. Još jedan dokaz da ima u nas Srba mnogo štošta što ne valja. Valjda nas taj zapad prokleti toliko i prezire.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.