„Osuđeni ratni zločinci javno se promovišu u Srbiji“: Nenad Golčevski za Danas o novoj optužnici protiv Šešelja

Ostavite komentar


  1. A o mobingu koji je sprovodila i sprovodi tvoja šefica – ni mukajet…
    Ko poslednji izađe, neka ugasi svetlo…

  2. Одакле изби овај јели Македонац или северно македонац

  3. Izvršni dir.Fonda za hum.pravo a ne zna da je Haški sud ne legitiman. Koliko vas plaćaju gospodine? I to će doći na red.

  4. Prvi put vidim ovog „izvršnog direktora“, i baš sam iznenađen. Glava mu mnogo podseća na norkšir, baš zgodna za vršenje male i velike nužde. Ovi iz Haga su mu to već radili, što ne bi i ostali u nuždi…?

  5. Evo gajos jedan veliki stručnjak za pravo!
    Samo si nam još ti hvalio, idi lepo kući i pusti Srbiju na miru

  6. Opet kvazi advokati-drveni, dosta laži niko nije isuđen kao ratni zločinac ,,već za neke izrečene reči, a oni koji su to sproveli u europskoj državi, nisu ni spomenuti. Ne bulazni čoveče, želi se za prave ratne zločince iz evrope i amerike.

  7. Da se razumemo ja Šešelja ne gotivim i on je rekoste osuđeni ratni zločinac. A šta je Tači, Hajradinaj, Orić i da ne nabrajam još mnogo ih ima, sta su ti ljudi? Istina nisu osuđeni, zato sto su nevini ili već…?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.