Okružni sud u Valjevu osudio je danas na zatvorske kazne dve osobe zbog pokušaja silovanja i davanja droge. Predsedavajuća krivičnog veća sudija Biljana Savić osudila je Branka Inđića (37) iz Valjevske Loznice na dve godine i dva meseca, a Mihaila Tomića (37) iz Divaca na 20 meseci zatvora.

Okružni sud u Valjevu osudio je danas na zatvorske kazne dve osobe zbog pokušaja silovanja i davanja droge. Predsedavajuća krivičnog veća sudija Biljana Savić osudila je Branka Inđića (37) iz Valjevske Loznice na dve godine i dva meseca, a Mihaila Tomića (37) iz Divaca na 20 meseci zatvora. Inđić je pokušao da siluje Lj. M. (38) iz Valjevske Loznice i dao je drogu svom bratu, sada pokojnom Borivoju Inđiću (1956), dok je Tomić osuđen jer je u njegovoj kući počinjen zločin.
Na suđenju je dokazano da je u Tomićevoj kući u Divcima, 3. aprila 2004. Lj.M. silovao Predrag Josipović (43) iz Valjeva, koji se od tada nalazi u bekstvu. Inđić nije uspeo u pokušaju, jer se oštećena opirala i molila ga da to ne radi. Silovanju je prethodio spor Lj.M. sa braćom Inđić, Josipovićem i Tomićem o visini računa za piće, koje su konzumirali u njenom kafiću u Divcima. Branku Inđiću je u zatvorsku kaznu uračunato vreme provedeno u pritvoru od 1. aprila do 22. juna 2004. godine, a obavezan je i da plati kaznu od 20.000 dinara zbog neovlašćenog držanja marihuane koju je dao svom bratu Borivoju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari