U noći između subote i nedelje, osnovano se sumnja da je u blačkom selu Alabana, Branislav Minić(71) sa dva hica iz pištolja ubio svog sina, Stevana Minića (50), saopštila je policija.

 Prema navodima policijske istrage, ubistvo se dogodilo u porodičnoj kući Minića, nakon svađe. Branislav Minićje navodno u sina Stevana iz pištolja marke „zbrojovka“ 7,65 milimetra ispalio dva hica koja su ga pogodila u glavu i grudi. Sa teškim povredama, Stevan Minićje prebačen u bolnicu u Prokuplju, ali je na putu do ove zdravstvene ustanove podlegao povredama.

Istražni sudija Okružnog suda u Prokuplju Milorad Lapčevićkaže da je nakon što je Branislav Minićpucao na sina, ubistvo prijavio policiji i sačekao pripadnike policije koji su ga lišili slobode. Kako FoNet saznaje u policiji u Blacu, najverovatniji razlog ovog nezapamćenog zločina u ovom kraju su dugogodišnje porodične razmirice. Ubijeni Stevan bio je u više navrata prijavljivan policiji zbog nasilja u porodici. Branislav Minićpriznao je ubistvo i kazao da je razlog dugogodišnja tortura koju su on i ostali članovi porodice trpeli od ubijenog Stevana. Branislavu Miniću je određen dvodnevni pritvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari