U pirotskom naselju Đeram policija je pronašla tela ubijenih supružnika Jasmine (56) i Milivoja (57) Ć., a osnovano se sumnja da ih je ubio njihov sin, saopšteno je juče iz policije. Načelnik Policijske uprave Slavoljub Madić rekao je da su ubistvo prijavile komšije, kod kojih je preksinoć došao sin ubijenih Branislav Ć.

U pirotskom naselju Đeram policija je pronašla tela ubijenih supružnika Jasmine (56) i Milivoja (57) Ć., a osnovano se sumnja da ih je ubio njihov sin, saopšteno je juče iz policije. Načelnik Policijske uprave Slavoljub Madić rekao je da su ubistvo prijavile komšije, kod kojih je preksinoć došao sin ubijenih Branislav Ć. (34) i rekao da je u kući zatekao mrtve roditelje.
– Na osnovu pronađenih tragova, razgovora s komšijama i njihovim sinom, došli smo do prvih saznanja i osnova sumnje da je mogući izvršilac ovog teškog krivičnog dela upravo sin ubijenih – rekao je Madić. On je dodao da je Branislav uhapšen i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.
– On je u prisustvu advokata i istražnog sudije najpre negirao, a potom priznao da je ubio svoje roditelje – rekao je Madić, dodajući da će po isteku zadržavanja biti predat istražnom sudiji Okružnog suda u Pirotu.
Jasmina i Milivoj su, prema nezvaničnim podacima, ubijeni zidarskom teslom, udarcima po glavi. Šef Opšteg kriminaliteta u Policijskoj upravi Dragan Stefanović u izjavi medijima naveo je da „pretpostavlja da motiv ubistva nije koristoljublje, već verovatno mržnja i narušeni porodični odnosi“.
Istražni sudija i predsednik Okružnog suda u Pirotu Sveta Mančić juče je obavio uviđaj na licu mesta i rekao da prikuplja materijalne podatke i tragove koji su neophodni za eventualna veštačenja kako bi se otkrio izvršilac ovog krivičnog dela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari