Pripadnici kragujevačke policije uhapsili su juče Stanojku Đ. (40) iz mesta Misača kod Aranđelovca zbog sumnje da je ubila supruga Radomira Đ. (55), saopštila je policija. Sumnja se da se Stanojka Đ. prošle subote oko 14 sati, posle kraće svađe, potukla sa suprugom Radomirom. Kada je od zadobijenih udaraca gajbicom Radomir pao, Stanojka je nastavila da ga udara rukama po glavi i telu, nakon čega ga je ugušila (stavljanjem ruke, jastuka ili krpe preko nosa i usta – prim.

Pripadnici kragujevačke policije uhapsili su juče Stanojku Đ. (40) iz mesta Misača kod Aranđelovca zbog sumnje da je ubila supruga Radomira Đ. (55), saopštila je policija. Sumnja se da se Stanojka Đ. prošle subote oko 14 sati, posle kraće svađe, potukla sa suprugom Radomirom. Kada je od zadobijenih udaraca gajbicom Radomir pao, Stanojka je nastavila da ga udara rukama po glavi i telu, nakon čega ga je ugušila (stavljanjem ruke, jastuka ili krpe preko nosa i usta – prim. novinara).
– Pošto je videla da joj suprug ne daje znake života, Stanojka je pozvala ekipu Hitne pomoći u Aranđelovcu. Lekar je konstatovao da je smrt nastupila prirodnim putem. Posle izvršenog uviđaja, zbog uočene povrede na glavi i saznanja o narušenim porodičnim odnosima među supružnicima, a na insistiranje kriminalističke policije i po nalogu istražnog sudije, izvršena je obdukcija kojom je utvrđeno da je kod Radomira smrt nastupila udušenjem – navodi se u jučerašnjem saopštenju Policijske uprave u Kragujevcu. Stanojka Đ. je privedena istražnom sudiji Okružnog suda u Kragujevcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari