Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo trgovine ljudima juče ujutru uhapšeni su Hasiba R. (47), Hasib Š. (52), Faruk Dž.(45), Idriz N. (36), Nuro B. (41), Elvis Dž. (32) iz Novog Pazara i Milena S.(58) iz Vršca. U noćnom klubu Džet – set vlasništvo Hasiba Š.

Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo trgovine ljudima juče ujutru uhapšeni su Hasiba R. (47), Hasib Š. (52), Faruk Dž.(45), Idriz N. (36), Nuro B. (41), Elvis Dž. (32) iz Novog Pazara i Milena S.(58) iz Vršca. U noćnom klubu Džet – set vlasništvo Hasiba Š. pronađene su potencijalne žrtve trgovine ljudima Marija K. (25) iz Sombora, Leposava P. (40) iz Loznice i Milica B.(24) iz Beograda, koja je „odvezena radi smeštaja u Sklonište za žrtve trgovine ljudima u Beogradu“. Pripadnici specijalizovanih službi MUP Srbije i Policijske uprave u Novom Pazaru juče ujutru su u više lokala u Novom Pazaru izvršili kontrolu vlasnika noćnih klubova, zaposlenog osoblja i gostiju i na osnovu izvršene kontrole ova grupa je uhapšena.
Noćni klub Džet-set je u udarne vesti došao početkom marta, kada je iz policijskih izvora procurila vest da je od batinanja i maltretiranja u Somboru umrla dvadesetogodišnja devojka, koja je sa još jednom devojkom uspela da pobegne. Tada je supruga vlasnika lokala, koja se novinarima predstavila kao Brankica Ružić (sada se nalazi među uhapšenima pod imenom Hasiba R. – p.a.), sazvala konferenciju za novinare sa namerom da demantuje pisanja štampe. Među devojkama koje su pokušavale da uvere novinare u istinitost gazdarčine priče bile su Marija K. i Milica B.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari