Osvećena kapela Sveti Kozma i Damjan u Pirotu

U Opštoj bolnici Pirot

Ostavite komentar


  1. Gospodine dr. G. Petrovicu, bolje bi Vam bilo da primate zdravstvene radnike na postenim konkursima umesto sto osvecujete delove bolnice u tzv. multikulturalnoj sekularnoj drzavi. Vera koju ovde promovisite poziva na postenje a Vi niste nikoga posteno zaposlili niti dali specijalizaciju nikome od kako Vas je SNS postavio za direktora bolnice. Licimerje.

  2. Ako g-din direktor veruje da ce sv. Kozma i Damjan biti medju njima trebao je da bude vladika, teolog ili nesto slicno. Medicinska nauka ne prepoznaje vec gotovo dva veka visa nadprirodna i duhovna bica. Ako postoje time se bave popovi a ne lekari. Zar to da te uci tehnicarka kojoj nikada niste dali priliku da dobije posao u Vasoj bolnici jer su uvek bile prece rodjake, SNS-ovke i one koje mogu da plate radno mesto. Sta li ce buduce generacije da misle o ovakvim cirkusima kada budu ovo citali za 100- 200 godina? Ako do tada srpski jezik i natod ne izumru.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.