Otac Dade Vujasinović: Sramota je za Srbiju da su ubili tako divno stvorenje

Ostavite komentar


  1. A ministar informisanja u Vladi zlocinca Milosevica ko ono bese , ah da Aleksandar Vucic.Ministar u cije doba su ne samo prebijali novinare vec i ubijali.

  2. Tužno i uzasno !
    U ovoj zemlji ne postoji ni istina ni pravda. Pre nekoliko dana sam pričala deci o ovom strašnom zločinu, kao primeru, na kakve je užase vlast spremna da bi zaštitila još veće užase koje čini. Da li ćemo ikada postati normalno društvo?

  3. Proslo cetvrt veka i predmet se nalazi u predistaraznom postupku. Sramota me je sto sam gradjanin ove drzave. Neko se plasi da odbaci ovaj strasni predmet ,jer bi porodica dobila pravo da sama privatnim tuzbama isteruje pravdu i istinu. Strasno ,da strsnije ne moze biti. Celokupan drzavni aparat je angazovan, da neki ljudi mirno spavaju i svojim kucama ili stanovima, da gledaju svoju decu kako rastu,dok je drugima onemoguceno da saznaju elementarnu istinu,ko im je ubio dete. Srbijo, crkla da bogda,kada si ovakva bezdusna i pokvarena.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.