Otac devojčice koja je dobila infuziju ispred bolnice tvrdi da je situacija zloupotrebljena

Ostavite komentar


  1. ne razumem kakva je zloupotreba u pitanju kada i on sam potvrđuje da je infuzijju primila izvan zgrade ? mora da je neki koji se uvalio preko vlasti na neki državni posao pa se uplašio da ne dobije otkaz : )

    1. To se zove zloupotreba maloletnog deteta u najprljavije politikantske svrhe. Možda ne bi bilo loše, pre nego što se uhvatite u koštac sa svetskim propblemima, da malo poradite na pismenosti.

  2. Pa, valjda otac bolje zna od vas. Znam da vama to ne odgovara, jer nemozete da pravite aferu.

    1. Ne mozete*
      Ako pises komentar na ,,Informer” pricu, onda pisi nepismeno. Ali ovde se potrudi da makar proguglas kako se pise ukoliko vec sam ne znas.
      *ne znas se takodje pise odvoje ako ti zatreba nekad.

  3. Ovo je zamena teza. Ni otac niti bilo ko iz novopazarske bolnice ne daje odgovor na pitanje da li je u redu da dete prima infuziju van bolnicke zgrade. Ovako se infuzija ne prima ni u najzaostalijim africkim zemljama.
    Sramota!

    1. Nemaju izbora – cijela bolnica je pretvorena u kovid bolnicu a dijete vjerovatno nije zaraženo ili još nije utvrđeno da jeste. Najbitnije je da se djevojčici pomoglo a što su uslovi takvi kakvi jesu nije kriva ni medicinska sestra ni doktorica – nije lijepo što ih se proziva. Ista medicinska sestra je odmah po ovoj krišom snimljenoj intervenciji išla u pratnji djevojčice do Kraljeva gdje joj se ukazala prava njega i odredila terapija. Vratila se oko dva iza ponoći a ujutru opet otišla na posao. U onaj bolnički košmar. Zaslužuje svaku pohvalu a ne da je pozivamo na odgovornost i spletkarimo bespotrebno.

  4. Ostavio si uplaseno dete sa iglom u ruci da samo prima infuziju na hodniku da bi otisao kuci po stvari za put?Ako je to istina onda si ti LOS otac
    Ali mi vise zvuci da ti je saopstenje pisala S(n)S sekta,a ti pristao da ucestvujes u ovoj LAZI u nadi da ce tvoje dete dobiti bolji zdravstveni tretman
    Tvoje a I sva ostala deca i bolesni ljudi trebaju dobiti PRAVI tretman
    A ne mogu ga dobiti jer je bagra na vlasti upropastila zdravstvo,jer su lekari I sestre napustili Srbiju zbog loseg tretmana od strane bahate bagre
    Mislim o time COVECE
    Brz oporavak naravno zelim svoj deci I svima ljudima koji su se razboleli

Ostavite komentar


Društvo

SSP: Podrška "belom štrajku" 6

SSP: Podrška „belom štrajku“

Poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) u Skupštini Vojvodine Gabriela Visinger izjavila je danas da ta stranka podržava odluku Nezavisnog sindikata prosvetnih radnika Srbije da 2. septembra počne "beli štrajk" jer vlast nije preduzela ništa protiv nasilja nad nastavnicima i zaposlenima u obrazovanju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.