„Otac platio 500 dinara tehničaru na hirurgiji ZC Vranje da me pozove da donesem lekove“: Boban Mladenović za Danas o nesvakidašnjem slučaju

Ostavite komentar


  1. U bolnicama i domovima zdravlja su navikli na mito , bilo da je u kesi ili novac . Ovo nije ništa novo . Ako platiš odmah sledi pregled ako ne , čekaš 6 meseci i više na pojedine preglede i do tada ,… To svi znaju , takav je redosled kod nas .Strašno ! A „male im plate “ i lekarima i sestrama.

  2. Мом оцу у болници у Лозници 15300 украли бурму јер му је речено да скине ако нешто има на телу,он имао бурму,ставио је у наткасну.Када се пробудио из анестезије,бурма нестала.У овој држави срчани ,мождани удар су закон смрт.Ко допадне болнице,тешко њему.Ко све ради у болници,жалосно.

  3. Ljudi moji. Znaci oni ginekolozi i hirurzi ne zive od plate. Znaci u Bg ima ginekologa trazi 700- 800 evra za prorodjaj i za svaki pregled od 50- 100 evra. Hirurzima u cilju je sto vise operacija samo da bi im pare donosili, oni doslovno jure pacijente dovlace ih odsvuda operisu sto i jeste i sto nije za operaciju. A to sve ide preko ledja sestara kojih je malo, anesteziologa kojih je nedovoljno, anesteticara, i ostalog osoblja u bolnici…

  4. To isto samo mnogo gore se dešava u Gornjoj Toponici , psihijatrijskoj ustanovi gde medecinski radnik reketira pacijente , sve kolege znaju i cute.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.