“Otkopčano” skinuto zbog Marka Vidojkovića

Radio-televizije Vojvodina večeras nije emitovala snimljenu emisiju

Ostavite komentar


  1. Radikalski otpad, poslednji olos i bednici, prave Srbiju po svojoj meri, jedino se u golemoj septickoj jami osecaju kao svoji na svome.

  2. „tarabic“-u,u pravu si 103 posto !!!!! Al’ neka im,imamo mi „Dobar,los,zao“ a oni nek se j..u sa svojom RTV-om !!!

  3. Halo efekat,dok su Srbima zabranjivali da pevaju o kralju ,pevalo se,sada ga niko i ne pominje.Ljudi se vaspitavaju slobodom-Perikle,
    Deci su uši na ledjima -Aristotel——-Živeti slobodno svetom se oriti…..

  4. Seoski ološ i konobari iz birtija, preko noći diplomiraju bez osnovne škole i dobijaju funkcije preko Sns-a. Najcrnji primer je mesto Koceljeva kod Šapca. Tako da san
    da ne čudi ništa.

    1. Кажеш да је Коцељева најцрњи пример. Исто то се може рећи за било које место у Србији и неће се погрешити. Не зна се где је најцрње, вероватно због тога што је ноћ, пред свитање, најцрња.

  5. Nisam siguran, da li je to onaj pisac sto pre neki dan gostovase sa slikom magarca na televiziji NASA. Ako je to taj pisac onda bas i nije neka steta.

  6. Racilirani radikalu uz izbeglicki lobi hara Vojvodinom i pretvara je u zonu jednoumlja i bezakonja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.